WK 440/KAFEL/K

WK 440/KAFEL/K peć je mala ali izgledom vrlo privlačna peć iz ponude Kratki peći. WK 440 izrađena je u elegantnom i profinjenom stilu koji će, naravno uz pomoć pucketanje drva u peći, vašem prostoru dodati blagu notu ugode i ispuniti ga atmosferom koja će uzdisati udobnošću i toplinom.

Dizajn WK 440/KAFEL/K peći bazira se na retro stilu, a čemu uvelike doprinose pločice krem sjajne boje. Kućište od pločica utječe na dulji distribuciju topline, što je dodatni izvor grijanja nakon gašenja vatre.

8.739,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

WK 440/KAFEL/K (sa krem pločicama) je peć koja izgledom nalikuje kalijevim pećima. Osim grijanja ima sposobnost da svojim šarmom hvata vašu pozornost, a uz pomoć vatre u samoj peći, i koncentraciju iz čega će proizaći rezultat fizičkog i psihičkog opuštanja.

Tijelo peći WK 440/KAFEL/K izrađeno je od posebnog reljefnog oblika pločica krem sjajne boje. Vanjski dio WK 440 peći izrađen je od visoko kvalitetnih keramičkih pločica, a konstrukcija i prednji kaminski uložak izrađeni su od čeličnog lima debljine 4 mm, dizajnirani za rad na VISOKIM temperaturama.

Čelični elementi WK 440 rezani su laserskom tehnologijom, a zatim su oblikovani na CNC strojevima za savijanje. Tijelo je zavareno tehnologijom varenja oklopnim inertnim plinom, koji pruža vrhunsku kvalitetu vara.

Vrata WK 440/KAFEL/K izrađena su od metalnog okvira a staklo od keramike otporne na visoke temperature (do 800 ° C).

Ložište peći WK 440/KAFEL/K obloženo je Acumotte materijalom čija je primarna funkcija da akumulira toplinu. Podiže temperaturu u komori za izgaranje te pomaže poboljšanju parametara izgaranja, ali i štiti sam čelik tijela peći.

Svi modeli peći tvrtke Kratki imaju jamstvo na 5 godina, pa tako i model WK.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model WK 440/KAFEL/K
Nazivna snaga (kW): 6,5
Raspon snage grijanja (kW): 3,0-9,3
Odvod dima (fi u mm): 130
Toplinska učinkovitost (%): 80
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,20%
Temperatura dimnih plinova (°C): 327
Težina (kg): 130
Max duljina cjepanica (cm): 35
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “WK 440/KAFEL/K”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest