Zaštita od mraza TNT

Verdelook logo

Zaštita od mraza TNT je tkanina koja se koristi za zaštitu usjeva u nepogodnim uvjetima.

Ne blokira zrak ili svjetlo, pomaže u održavanju temperature i nije toksična.

Od 10,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Zaštita od mraza TNT je lagana, otporna i vodonepropusna tkanina koja se koristi u jesen i zimi kako bi bila na usjevima. Štiti od vremenskih promjena, potiče klijavost i unaprijeđuje žetvu. Ne blokira zrak ili svjetlo, pomaže u održavanju temperature i nije toksična.

TNT, također poznat i kao lutrasil, netkana je tkanina uglavnom od polipropilena koja se koristi u poljoprivredi i vrtu kako bi zaštitila biljke i cvijeće iz raznih uvjeta: lošeg vremena, niskih temperatura, životinja i insekata.

Glavno svojstvo lutrasila je toplinsko zadržavanje i polu-propustnost. U tom slučaju višak vlage može se ispariti. Zbog upotrebe netkanog materijala, proces klijavosti sjemena može se ubrzati. Također, platno je zaštita od ptica i drugih štetnika.

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:   520 | 520/1 | 520/4 | 520/24
Material:  PP – polipropilen
Boje:  bijela
 Dimenzije (m):   1,6 x 5 | 1,6 x 10 | 2,4 x 10 | 3,2 x 10

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zaštita od mraza TNT”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest