Zatezač za žicu

Verdelook logo

Zatezač za žicu koristi se za vezanje žice za stup na jednom kraju i zatezanje žice pričvršćene za drugi stup.

Dostupni plastificirani i pocinčani zatezači žica.

0,86 (6,48 kn)

Oznake:

Opis

Zatezač za žicu koristi se za vezanje žice za stup na jednom kraju i zatezanje žice pričvršćene za drugi stup. Koristi se kod zatezanja žice u vinogradima i kod postavljanja žičanih ograda kako bi žica bila pogodna tj. napeta za učvršćenje žičanog pletiva ili u vinogradima za vezivanje loze na nju.

Napinjač za žicu (ili španer ) izrađen je od pocinčanog željeza, a zatezanje žice moguće je sa vilastim ključem M10 ili sa kombiniranim kliještima.

Dostupni plastificirani i pocinčani zatezači žica.

 

Tehnički podaci

Kataloški brojevi:   436 | 436/1
Dimenzije (cm):   9,5 x 3 x 2
Opcija:  plastificirana | pocinčana
Boja:   zelena | srebrna
Namjena:   stup za ogradu

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Zatezač za žicu”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagermax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..