Četka za pranje sa zglobnom spojnicom GARDENA (5560-20)

Četka za pranje sa zglobnom spojnicom GARDENA ima praktičan trokutasti oblik za nedostupna mjesta.

Zakretni zglob omogućuje pristup kutovima koji su inače teško dostupni ostalim četkama,a  moguće ga je rotirati 360°.

S visokokvalitetnim čekinjama i radnom širinom od 27 cm ili 13 cm prikladna je za nježno i učinkovito čišćenje osjetljivih površina.

212,38kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Četka za pranje sa zglobnom spojnicom GARDENA priključena je na vodu i ima priključak sustava Original GARDENA System. Četka za pranje sa zglobnom spojnicom GARDENA ima praktičan trokutasti oblik za nedostupna mjesta. Možete bez napora pristupiti kutovima teško dostupnim ostalim četkama. Zakretni zglob će vam pomoći – moguće ga je rotirati 360°. Četka je zbog toga iznimno fleksibilna i jednostavna za upotrebu na bilo kojem potrebnom mjestu.

Može se koristiti sa svim drškama s protokom vode Original GARDENA Cleansystem (br. pr. 5552-20, 5550-20, 5554-20). S visokokvalitetnim čekinjama i radnom širinom od 27 cm ili 13 cm prikladna je za nježno i učinkovito čišćenje osjetljivih površina, na primjer, roleta, staklenika, zimskih vrtova itd. S ovom četkom za pranje čišćenje je vrlo jednostavno.

 

 

Fleksibilno i jednostavno za korištenje

Zahvaljujući zglobu s mogućnosti zakretanja pod kutom od 360° četkom za pranje sa zglobnom spojnicom moguće je jednostavno upravljati te je namještati za pranje bilo kojeg mjesta.

 

Za svaki kutak

Praktičan trokutast oblik omogućuje jednostavno pranje bilo kojeg kuta.

 

 

Za uska mjesta

Radna širina ove praktične četke za pranje sa zglobnom spojnicom je 27 ili 13 cm.

 

 

Priključeno na vodu i nježno

Četka za pranje sa zglobnom spojnicom GARDENA omogućuje nježno i učinkovito pranje osjetljivih površina zahvaljujući čekinjama i priključku na vodu.

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla    5560-20
Radna širina    27 odn. 13cm
Primjena    Npr.za čišćenje roleta, staklenika, zimskih vrtova itd.

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Četka za pranje sa zglobnom spojnicom GARDENA (5560-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest