Navojni priključak za slavinu GARDENA (18200-29)

Navojni priključak za slavinu GARDENA (18200-29) omogućuje spajanje vrtnog crijeva sa slavinom. Zahvaljujući GARDENA (18200-29) priključku za koji nije potreban alat, zajamčeno je jednostavno rukovanje bez problema.

Navojni priključak za slavinu GARDENA (18200-29) može se pričvrstiti na slavine s navojem od 21 mm (G 1/2″).

20,08kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Ovaj priključak za slavinu GARDENA (18200-29) omogućuje pričvršćivanje crijeva za vodu na slavinu. Jednostavno i udobno rukovanje zahvaljujući posebnom obliku priključka za slavinu.

 

Original GARDENA System

Zahvaljujući sustavu proizvoda originalnog GARDENA sustava, bilo koji dodatak za navodnjavanje može se lako i brzo povezati s crijevom. Sve se međusobno povezuje od početka do kraja i ostaje nepropusno za vodu.

Svijetli početak na slavini

Lagani navojni priključak sa svijetlom bojom za lakše raspoznavanje dijelova. Priključci svijetle boje namijenjeni su za početak crijeva – priključak na slavinu.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla 18200-29
Primjena Navojni priključak za slavinu
Mogućnost priključka Slavina promjera 16,7 mm (G 3/8) s navojem promjera 21 mm (G 1/2)

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Navojni priključak za slavinu GARDENA (18200-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest