Nakošeni priključak za slavinu GARDENA (2999-20) | Međimurka BS
Odaberite stranicu

Nakošeni priključak za slavinu GARDENA (2999-20)

Korisnička ocjena: 5.00 od ukupno 5 (1 korisnika)
(1 recenzija korisnika)

45,53Kn s PDV-om

Nakošeni priključak za slavinu GARDENA (2999-20) omogućava priključivanje crijeva sustava GARDENA System na slavinu.

Priključak GARDENA (2999-20) može se rotirati i zakretati. To spriječava uvrtanje i iskretanje crijeva na slavini. Voda može neometano protjecati, a crijevo se pritom neće oštetiti.

Nakošeni priključak za slavinu GARDENA (2999-20) također je idealan za upotrebu na kolicima za crijevo. Priključak za slavinu prikladan je za slavine s navojem od 26,5 mm (G 3/4″) i 33,3 mm (G 1″).

5 na zalihi (može se unaprijed naručiti)

SKU: 030873 Kategorija: Oznake: , Product Brand:

Opis

Zahvaljujući nakošenom priključku za slavinu GARDENA (2999-20) moguće je priključiti crijevo sustava GARDENA System na slavinu. Može rotirati i zakretati što spriječava uvrtanje i iskretanje crijeva na slavini.

Priključak GARDENA (2999-20) za slavinu prikladan je za slavine s navojem od 26,5 mm (G 3/4″) i 33,3 mm (G 1″), a idealan je za upotrebu na kolicima za crijevo.

 

Bez uvijanja i savijanja cijevi na slavini

Zahvaljujući rotirajućem zglobnom nastavku za slavinu, cijev na slavini se ne isprepleće niti rotira. Voda tako uvijek može slobodno teći, a crijevo se ne oštećuje.

Original GARDENA System

Zahvaljujući sustavu proizvoda originalnog GARDENA sustava, bilo koji dodatak za navodnjavanje može se lako i brzo povezati s crijevom. Sve se međusobno povezuje od početka do kraja i ostaje nepropusno za vodu.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla 2999-20
Primjena Navojni priključak za slavinu
Mogućnost priključka Slavina promjera 26,5 mm (G 3/4) s navojem promjera 33,3 mm (G 1), slavina 21 mm (G 1/2) s navojem 26,5 mm (G 3/4)

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

1 recenzija za Nakošeni priključak za slavinu GARDENA (2999-20)

  1. Ocjenjeno 5 od 5

    Darko Novak

    Vrlo kvalitetan proizvod koji će čuvati Vaše cijevi od oštećenja i preuranjenog habanja prilikom učestalog korištenja.

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest

Shares