Nakošeni priključak za slavinu GARDENA (2999-20)

(1 recenzija korisnika)

Nakošeni priključak za slavinu GARDENA (2999-20) omogućava priključivanje crijeva sustava GARDENA System na slavinu.

Priključak GARDENA (2999-20) može se rotirati i zakretati. To spriječava uvrtanje i iskretanje crijeva na slavini. Voda može neometano protjecati, a crijevo se pritom neće oštetiti.

Nakošeni priključak za slavinu GARDENA (2999-20) također je idealan za upotrebu na kolicima za crijevo. Priključak za slavinu prikladan je za slavine s navojem od 26,5 mm (G 3/4″) i 33,3 mm (G 1″).

8,68 (65,40 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake: ,

Opis

Zahvaljujući nakošenom priključku za slavinu GARDENA (2999-20) moguće je priključiti crijevo sustava GARDENA System na slavinu. Može rotirati i zakretati što spriječava uvrtanje i iskretanje crijeva na slavini.

Priključak GARDENA (2999-20) za slavinu prikladan je za slavine s navojem od 26,5 mm (G 3/4″) i 33,3 mm (G 1″), a idealan je za upotrebu na kolicima za crijevo.

 

Bez uvijanja i savijanja cijevi na slavini

Zahvaljujući rotirajućem zglobnom nastavku za slavinu, cijev na slavini se ne isprepleće niti rotira. Voda tako uvijek može slobodno teći, a crijevo se ne oštećuje.

Original GARDENA System

Zahvaljujući sustavu proizvoda originalnog GARDENA sustava, bilo koji dodatak za navodnjavanje može se lako i brzo povezati s crijevom. Sve se međusobno povezuje od početka do kraja i ostaje nepropusno za vodu.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla 2999-20
Primjena Navojni priključak za slavinu
Mogućnost priključka Slavina promjera 26,5 mm (G 3/4) s navojem promjera 33,3 mm (G 1), slavina 21 mm (G 1/2) s navojem 26,5 mm (G 3/4)

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Review (1)

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  1. Darko Novak

    Vrlo kvalitetan proizvod koji će čuvati Vaše cijevi od oštećenja i preuranjenog habanja prilikom učestalog korištenja.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..