Sustav za upravljanje navodnjavanjem Classic 4030 (1283-29)

Sustav za kontrolu navodnjavanja GARDENA Classic 4030 koristi se za automatsku regulaciju većih sustava navodnjavanja poput pop-up sustava navodnjavanja (npr. sustav raspršivača GARDENA).

Sustav za kontrolu navodnjavanja GARDENA Classic 4030 idealan je za uvjete kada količina vode nije dovoljna za istodoban rad cijelog sustava koji se obično sastoji od nekoliko sustava navodnjavanja.

S obzirom na to da se potrebe biljnih površina za vodom mogu međusobno razlikovati, sustav kontrolira zasebne intervale zalijevanja po kanalu i tako dozvoljava zasebno i optimalno navodnjavanje.

 

636,79kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Sustav za kontrolu navodnjavanja Classic 4030 dizajniran je za priključivanje do četiri ventila za navodnjavanje 24 V (br. pr. 1278-20). Po ventilu se, za fleksibilno programiranje navodnjavanja, mogu spremiti po tri programa.

Dani i ciklusi zalijevanja mogu se pojedinačno odabirati, trajanje zalijevanja može se prilagoditi na period između jedne minute i 3 sata i 59 minuta te se može centralno podesiti od 0 do 200%.

Ako želite da navodnjavanje započne odmah, možete ga uključiti ručno.

Zbog velikog i preglednog zaslona s navođenjem korisnika, programiranje je jednostavno i intuitivno.

Putem glavnog kanala može se povezati sustav za kontrolu crpke GARDENA (br. pr. 1273-20), koji potom može upravljati crpkom kao alternativnim izvorom vode.

Sustav za kontrolu navodnjavanja GARDENA Classic 4030 može se koristiti u zatvorenim prostorima, npr. u garaži, ili na mjestima zaštićenima od kiše i ima priključak za napajanje od 230 V.

Kako bi se osigurao pouzdan i siguran rad sustava za regulaciju navodnjavanja, moguća je zaštita od nestanka struje pomoću alkalne baterije od 9 V (baterija nije priložena). Ako želite, za uštedu vode možete priključiti senzor za kišu ili vlažnost tla GARDENA.

 

 

Automatsko navodnjavanje koje štedi vrijeme

Sa sustavom za kontrolu navodnjavanja GARDENA Classic 4030 vaš će se vrt pouzdano i praktično navodnjavati – čak i kada niste kod kuće. Time dobivate više slobodnog vremena i bujan, zeleni vrt s prekrasnim i zdravim biljkama.

 

Jednostavno programiranje

Velik i jasan zaslon olakšava programiranje. Korisnik se vodi kroz pojedinačne korake, jednostavno i jasno.

 

Raznolike opcije navodnjavanja

Moguće je odabrati tri neovisna programa zalijevanja po ventilu. Dani i ciklusi zalijevanja mogu se pojedinačno odabirati; trajanje zalijevanja može se namjestiti na period između jedne minute i 3 sata i 59 minuta.

 

Ušteda vode

Ako priključite senzor za kišu ili vlažnost zemlje iz tvrtke GARDENA, automatsko navodnjavanje bit će neprekidno, ovisno o vlažnosti zemlje i kiši.

 

Upotreba drugih izvora vode

Putem glavnog kanala može se povezati sustav za kontrolu crpke (br. pr. 1273-20) GARDENA, koji potom može upravljati crpkom s radnim učinkom do 2000 W kako bi se upotrijebili alternativni izvori vode, npr. spremnici s kišnicom. Tako se štedi dragocjena voda.

Tehničke značajke

Broj artikla  1283-29
Broj ciklusa zalijevanja po danu   3
Učestalost zalijevanja svakih 24 sata, svakog drugog dana, svakog trećeg dana, svakog neparnog dana ili svakog parnog dana
Napajanje  Električno napajanje od 230 V

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

 

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sustav za upravljanje navodnjavanjem Classic 4030 (1283-29)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest