Upravljačka jedinica 9V Bluetooth® GARDENA (1287-20)

Bežični ventil za navodnjavanje s praktičnom Bluetooth® upravljačkom jedinicom za moderne automatizirane vrtove.

Može se koristiti s GARDENA senzorom za vlažnost tla.

368,48kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

GARDENA upravljačka jedinica 9V Bluetooth® koristi se za upravljanje GARDENA 9V ventilima za navodnjavanje i može se lako programirati s udaljenosti do 10 m od uređaja putem GARDENA Bluetooth App® na pametnom telefonu ili tabletu. Moguće je postaviti šest različitih rasporeda zalijevanja za koje je moguće postaviti vrijeme početka, trajanje napodnjavanja i dani u tjednu. LED lampice statusa pružaju informacije o Bluetooth® vezi, statusu baterije i trenutnom statusu navodnjavanja. Funkcija “Voda sada”: Ako se zalijevanje započinje odmah, može se aktivirati ručno bez mijenjanja bilo kakvih postavki. Za naknadnu ugradnju ventila za navodnjavanje GARDENA 9 V Art. 1251. Zamjenjuje upravljačku jedinicu i programsku jedinicu od 9 V. Može se koristiti s GARDENA senzorom za vlažnost tla.

 

Automatsko navodnjavanje – baterija

Upravljačka jedinica GARDENA 9 V Bluetooth® dio je sustava za pouzdano i udobno zalijevanje vrta, čak i kada niste kod kuće. Dobivate više slobodnog vremena i imate bujni zeleni travnjak i lijepe, zdrave biljke.

Jednostavno povezivanje i konfiguracija putem aplikacije GARDENA Bluetooth®

Besplatna aplikacija GARDENA Bluetooth® za iOS i Android pretvara vaš pametni telefon ili tablet u daljinski upravljač pomoću kojeg se uređajem može jednostavno upravljati i programirati korak po korak (potreban je barem iOS 12.X, Android 5.0, Bluetooth® Low Energy 4.0) .

Bluetooth® upravljačka jedinica s brojnim praktičnim funkcijama za automatsko zalijevanje

Preko aplikacije GARDENA Bluetooth® može se programirati do 6 automatiziranih rasporeda. Ovdje se mogu odrediti početak, trajanje i dani u tjednu za zalijevanje. Uz to, navodnjavanje se može započeti i zaustaviti u bilo kojem trenutku pritiskom na gumb. Odvojeno dostupan senzor vlažnosti tla može se povezati radi uštede vode ako je tlo još uvijek dovoljno vlažno i ako daljnje zalijevanje nije potrebno.

Wireless upravljanje

Nije potrebna kabelska veza između upravljačke jedinice i ventila za navodnjavanje. Upotreba alkalne baterije od 9 V (koja nije uključena), koja omogućuje rad do oko godinu dana, čini rad jednostavnim i fleksibilnim.

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla   1287-20
Primjena   upravljanje ventilom za navodnjavanje od 9V
Posebnosti   mogućnost priključka senzora za kišu ili vlažnost tla, vrijeme rada s 1x9V alkalnom baterijom (nije priložena) ca 1god

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Upravljačka jedinica 9V Bluetooth® GARDENA (1287-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..