Priključak crijeva GARDENA Profi Systema (2817-20)

Priključak crijeva GARDENA (2817-20) profesionalnog sustava s maksimalnim protokom GARDENA “Profi” idealan je za priključivanje duljih crijeva ili za upotrebu s crpkama.

Priključak crijeva GARDENA (2817-20) omogućava brzo priključivanje na ispusni otvor crijeva od 19 mm (3/4″). Taj spoj može se jednako brzo otpustiti: Spoj se otpušta jednostavnim povlačenjem. Specijalan priključak osigurava čvrsto prianjanje.

61,41kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Priključak crijeva GARDENA Profi Systema (2817-20) idealan pri spajanju dužih cijevi s pumpama.

 

Snažno se drži, a opet jednostavno otpušta

Zahvaljujući posebnom priključku priključak crijeva profesionalnog sustava s maksimalnim protokom GARDENA “Profi” snažno se drži – čak i pod velikim tlakom vode. Može se odvojiti jednostavnim povlačenjem.

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla 2817-20

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Priključak crijeva GARDENA Profi Systema (2817-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest