Smart senzor GARDENA (19040-20)

SKU: 003662

Pametan senzor vlažnosti tla za u potpunosti automatizirano navodnjavanje vrta pomoću GARDENA smart aplikacije.

Smart Senzor dio je smart sustava GARDENA i pruža vam najvažnije informacije iz vašeg vrta izravno putem smart aplikacije GARDENA za optimalno i ekonomično zalijevanje.

664,37kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Oznake: ,

Opis

Pametan senzor vlažnosti tla za u potpunosti automatizirano navodnjavanje vrta pomoću GARDENA smart aplikacije.

Smart Senzor dio je smart sustava GARDENA i pruža vam najvažnije informacije iz vašeg vrta izravno putem smart aplikacije GARDENA za optimalno i ekonomično zalijevanje. Brzo, pouzdano i osobito precizno mjeri vlažnost tla. Zajedno s smart Gatewayom i smart Računalom za navodnjavanje tvrtke GARDENA vaš travnjak i biljke zalijevaju se samo kada je to zaista potrebno. Time se izbjegava nepotrebno zalijevanje, osigurava optimalan rast biljaka i štedi dragocjena voda.

Elegantan i kompaktan dizajn omogućuje upotrebu ne samo na travnjaku ili u cvjetnoj gredici, već i u žardinjerama na balkonu ili terasi. Posebno veliko mjerno polje pretvara pametni senzor u digitalni korijen koji svoja precizna mjerenja izvodi izravno u korijenskom području biljaka. Bilo da je postavljen malo dublje u tlu vašeg travnjaka ili pliće u teglama za cvijeće – senzor djeluje brzo i precizno u različitim uvjetima tla. Zahvaljujući ravnom gornjem dijelu, GARDENA smart senzor može se koristiti usred travnjaka koji se kosi klasičnom kosilicom ili robotom za košnju. Dvije AA baterije, koje omogućuju siguran rad tijekom cijele vrtne sezone, osiguravaju potpuno bežičan i stoga vrlo fleksibilan rad senzora putem radija. Podaci o mjerenju trenutne vlažnosti tla i temperature tla šalju se putem GARDENA smart Gateway uređaja, koji je potreban za rad i koji je uključen u sve početne setove GARDENA smart sustava, do GARDENA smart aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu (iOS / Android) . Nikad ne ostavljajte svoj vrt samim. Inteligentnim sustavom za navodnjavanje i robotskom kosilicom za vaš vrt možete brinuti s bilo kojeg mjesta.

Točno mjeri vlažnost tla i štedi vodu

smart Senzor posebno brzo i pouzdano mjeri vlažnost tla i omogućuje ekonomično zalijevanje vašeg vrta. Vaš se vrt zalijeva samo kada je to zaista potrebno.

Moderan i kompaktan dizajn

smart Senzor može se koristiti bilo gdje u vrtu ili u posudama i koritima na terasi i balkonu.

Digitalni korijen s vrlo velikom površinom senzora

Vlaga u tlu mjeri se točno tamo gdje je najvažnija – izravno kod korijenja biljaka na travnjaku ili u posudama. smart Senzor pouzdano radi na različitim vrstama podova.

Ravna konstrukcija

smart Senzor može se koristiti usred travnjaka, jer ravna konstrukcija ne ometa košenje kosilicom ili robotskom kosilicom.

Pouzdan rad i bežična, sigurna veza

Kompaktni senzor instaliran je fleksibilno i bežično isporučuje točne podatke u GARDENA smart Gateway. 2 AA baterije (nisu uključene) omogućuju rad tijekom cjele vrtne sezone.

Aplikacija GARDENA smart: briga o vrtu pritiskom prsta

Vodite brigu o svome vrtu, gdje god se nalazili. Aplikacija GARDENA smart omogućuje vam upravljanje vrtom s bilo kojeg mjesta i bilo kada. Savršeno planiranje osigurava da je sve pod kontrolom. Postavljanje vlastitog sustava smart jednostavno je, pomoćnik će vas vodit kroz aplikaciju korak po korak.

Tehničke značajke

Broj artikla  19040-20
Napajanje   2 x AA baterije (nisu priložene)

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Smart senzor GARDENA (19040-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..