Alat za ugradnju GARDENA (8322-29)

SKU: 020690

Alat za ugradnju GARDENA kao dio sustava mikronavodnjavanja GARDENA Micro-Drip-System praktičan je univerzalni alat za postavljanje kapaljki u paralelnom nizu, mlaznica za prskanje, produžne cijevi za mlaznice za prskanje i priključka od 4,6 mm (3/16″).

Zahvaljujući metalnom vršku moguće je precizno izbušiti spojnu cijev.

Alat za ugradnju sadrži držač igala za čišćenje određenih kapaljki (1340-20, 1341-20, 8343-20, 8344-20).

67,48kn s PDV-om

Samo 2 komad(a) na zalihi

Oznake: ,,

Opis

Alat za ugradnju GARDENA je praktičan univerzalni alat, s robusnim metalnim šiljkom, za instalaciju različitih artikala i bušenje spojnih cijevi.

 

Jednostavno za upotrebu i višenamjensko

Ovaj univerzalni alat savršen je za sklapanje, bilo da je riječ o kapaljkama u paralelnom nizu, mlaznicama za prskanje, produžnim cijevima za mlaznice za prskanje ili priključcima od 4,6 mm (3/16″). Zahvaljujući ergonomskoj ručki upotreba je vrlo jednostavna.

 

Precizno izbušena spojna cijev

Zahvaljujući robusnom metalnom vršku moguće je precizno izbušiti spojnu cijev.

 

Sve je pod kontrolom

Zahvaljujući držaču za igle za čišćenje odabranih kapaljki one su uvijek dostupne i uredno pohranjene.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla  8322-29
Primjena Univerzalni alat za ugradnju različitih artikala

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

 

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Alat za ugradnju GARDENA (8322-29)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..