Priključak za unutrašnje armature GARDENA (18210-20)

Priključak za unutrašnje armature GARDENA (18210-20) omogućuje priključivanje sustava Original GARDENA System na unutarnju slavinu (npr. u kuhinji ili kupaonici).

Prilagodnik sprječava oštećenja priključaka i prikladan je za slavine sM 22 x 1 unutarnjim i M 24 x 1 vanjskim navojem.

95,11kn s PDV-om

Samo 1 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Priključak za unutrašnje armature GARDENA (18210-20) čini naporna putovanja kako biste napunili kantu za zalijevanje biljaka na balkonu predmetom prošlosti. Zahvaljujući priključku na slavini, jednostavno ćete doći do cvijeća na balkonu.
Postavljanje adaptera na vašu slavinu možete izvršiti u samo nekoliko jednostavnih koraka. Zatezanje navoja dječja je igra pomoću priloženog ključa. Zatim postavite adapter na navoj i pritisnite klizač. Povucite ga tako da fiksira adapter na navoj. Nakon što završite, spremni ste pričvrstiti crijevo. Ako pomaknete klizač u suprotnom smjeru, adapter će se otpustiti i može se lako izvući. Uvjerite se u petogodišnje jamstvo proizvođača i GARDENA znak kvalitete Made in Germany. Adapter je kompatibilan sa svim uobičajenim slavinama sa M 24 x 1 ženskim ili M 22 x 1 muškim navojem (nije prikladan za niskotlačne bojlere ili bojlere bez tlaka).
Uskoro ćete vidjeti – priključak za unutrašnje armature ključan je pribor kada se radi o velikim količinama vode, na primjer, prilikom punjenja akvarija ili bazena sa vodom.

 

Samo nataknite!

Prvo postavite adapter na navoj koji ste prethodno instalirali na slavinu. Sada samo pritisnite klizni element da čvrsto pričvrstite adapter na slavinu. Kako biste ga uklonili, samo pritisnite klizni element u suprotnom smjeru.

 

Vaš fleksibilan i svestran prijatelj

Jednostavno i sigurno pričvrstite razne uređaje na original GARDENA sustav.

 

Premostite jaz

Konektor za slavinu može se jednostavno i brzo spojiti na slavinu u kuhinji ili kupaonici. Uključen je i ključ koji osigurava da pričvršćivanje ili odvrtanje navojne komponente bude što je moguće prikladnije. Priključak za unutarnju slavinu kompatibilan je sa svim uobičajenim slavinama s M 24 x 1 ženskim ili M 22 x 1 muškim navojem.

 

Veliko olakšanje

Sada lako možete dovesti vodu za navodnjavanje cvijeća na terasi ili verandi pomoću priključka za slavinu. Spasite se teškog nošenja kanti za zalijevanje. Zalijevanje je opet zabavno!

 

 

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla 18210-20
Primjena   Priključak za slavinu
Mogućnost priključka   Unutarnje slavine s unutarnjim i vanjskim navojem, unutarnji M22x1, vanjski M24x1

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Priključak za unutrašnje armature GARDENA (18210-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest