Priključak za vodu GARDENA (8250-20)

Jednostavno i  praktično: pomoću priključka za vodu GARDENA vodu je moguće dovoditi iz tla kao električnu energiju iz električne mreže.

Priključak za vodu postavlja se podzemno, a voda se dovodi putem spojne cijevi GARDENA.

Možete početi zalijevati čim spojite vrtno crijevo na priključak za vodu s automatskim ventilom za prekid protoka. Ako uklonite crijevo, protok vode automatski se prekida.

210,42kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Kada se priključak za vodu GARDENA (8250-20) ne upotrebljava, poklopac štiti od nečistoća. Prilikom otvaranja okrugli pop-up poklopac uvlači se u priključak za vodu pa nema zapreka pri košenju.

Filtar koji se može ukloniti sprječava ulazak nečistoća u utor priključka kada je poklopac uvučen. Priključak za vodu GARDENA ima muški navoj od 19 mm (3/4″).

 

Jednostavan dovod vode iz slavine svagdje u vrtu

Priključak za vodu GARDENA trajno se postavlja podzemno i omogućuje praktično dovođenje vode bilo gdje na vrtu.

 

S ventilom za zatvaranje vode

Priključak za vodu opremljen je automatskim ventilom za zatvaranje vode tako da ne morate hodati do slavine i ne gubi se voda prilikom uklanjanja crijeva.

 

Jednostavno upravljanje

Jednostavno izvucite okrugli pop-up poklopac, spojite crijevo i navodnjavajte, uklonite crijevo i zatvorite poklopac – ne može biti jednostavnije.

 

Bez otpadaka

Zahvaljujući filtru koji se može ukloniti otpad kao što je lišće ili trava može se jednostavno i uredno ukloniti iz priključka za vodu – za neometan rad.

 

Tehničke značajke

 

Broj artikla  8250-20
Postavljanje  podzemno
Priključak  3/4” vanjski navoj

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Priključak za vodu GARDENA (8250-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest