Akumulator Magnum 12V 45Ah D+

Međimurka BS - centar alata logo

Najpovoljniji akumulator na tržištu, idealan za vozila koja nemaju puno potrosača.

Kontaktirajte nas za 10% popusta za gotovinsko plačanje. U slučaju da ste u blizini neke od naših poslovnica te imate stari akumulator kojeg se želite riješiti, ostavite li ga kod nas, odobrit ćemo Vam još dodatnih 10%.

349,00kn s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Akumulator Magnum 12V 45Ah D+ vrhunske je izrade i kvalitete te ima širok spektar primjene za osobna kao i komercijalna vozila.

Objedinjavaju sve najnovije inovacije u Ca/Ca tehnologiji proizvodnje, što osigurava impresivne startne sposobnosti i superioran izvor napajanja za sva vozila najnovije generacija sa visokim zahtjevima po pitanju električne energije. Također produžuje vijek trajanja samog akumulatora.

Akumulator Magnum 12V 45Ah D+ ima optički pokazivač gustoće elektrolita.

Pouzdan i savršen akumulator za starije generacije vozila, nevjerojatnog odnosa cijene i kvalitete.

 

 

Tehničke značajke

 

Proizvođač  MAGNUM
Napon (V):
 12
Kapacitet (Ah):   45
Snaga   360 A

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulator Magnum 12V 45Ah D+”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest