Akumulator Starter 12V 55Ah D+

CIAK akumulatori

 

 

Akumulator Starter 12V 55Ah D+ koji kvalitetom predvodi klasu standardnih akumulatora s tehnologijom bez održavanja.

Kontaktirajte nas za 10% popusta za gotovinsko plačanje. U slučaju da ste u blizini neke od naših poslovnica te imate stari akumulator kojeg se želite riješiti, ostavite li ga kod nas, odobrit ćemo Vam još dodatnih 10%.

489,00kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Akumulator Starter 12V 55Ah D+ koji kvalitetom predvodi klasu standardnih akumulatora s tehnologijom bez održavanja. Akumulator koji se istih tehnoloških performansi nalazi u svakom proizvedenom automobilu na svijetu.

Širokim rasponom različitih modela ovaj akumulator pokriva potrebe 99% svih proizvedenih automobila i može svojom tehnologijom zadovoljiti i najzahtjevnije uvjete korištenja. Kombinacijom visoke izdržljivosti i iznimno pouzdanog radnog učinka, te MF tehnologijom (Maintenance Free – bez održavanja) CIAK STARTER akumulator znatno smanjuje troškove stvarajući korisniku idealan omjer uloženog i dobivenog.

 

CIAK Starter tehnologija

CIAK STARTER u svim modelima akumulatora za osobni program vozila u potpunosti je proizveden s tehnologijom koja ne zahtijeva nikakvo održavanje nakon ugradnje u vozilo ( Maintenance Free).

Osim toga svi CIAK STARTER akumulatori kapacitetom, isporukom startne snage kao i dimenzijama zadovoljavaju 99% proizvedenih vozila na svijetu i stoga znak na svakom CIAK STARTER akumulatoru – MATCHING O.E. QUALITY (istovjetan originalno ugrađenom) doista to i jest.

 

 

Tehničke značajke

 

Proizvođač  CIAK
Kratki kod
 CS55D
Napon (V):
 12
Kapacitet (Ah):   55
Priključni polovi – podnica:  0 1 B13

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulator Starter 12V 55Ah D+”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest