fbpx

Akumulator Starter Moto 12V- 4Ah +D YB4L-B

CIAK akumulatori

Akumulator CIAK Starter Moto 12V- 4Ah +D YB4L-B je jedinstvenih performansi u klasi klasičnih akumulatora ovog tipa s tekućim elektrolitom.

Kontaktirajte nas za 10% popusta za gotovinsko plačanje. U slučaju da ste u blizini neke od naših poslovnica te imate stari akumulator kojeg se želite riješiti, ostavite li ga kod nas, odobrit ćemo Vam još dodatnih 10%.

106,00kn s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Usporedi

Oznake:

Opis

Akumulator CIAK Starter Moto 12V- 4Ah +D YB4L-B je jedinstvenih performansi u klasi klasičnih akumulatora ovog tipa s tekućim elektrolitom.

Unaprijeđen i svojim performansama te produljenim vijekom trajanja zadovoljava sve specifikacije tražene u upotrebi akumulatora u zamjenskom segmentu.

Ovaj akumulator prigodan je za motocikle i skuter.

Proizvodi iz MOTO asortimana su snažani, dugotrajani i vrlo pouzdani akumulatori. Pritom su vrlo ekonomični, jednostavni i praktični za ugradnju.

Ovaj akumulatori imaju pouzdanu snagu starta i kontinuiranu isporuku energije. Testiranjem u najtežim uvjetima i upotrebom na različitim modelima motocikala za razne namjene, ovaj akumulator uvijek jednako i pouzdano odrađuje sve nametnute zahtjeve.

 

Tehničke značajke

 

Proizvođač  CIAK
Model
 YB4L-B
Napon (V):
 12
Kapacitet (Ah):   4
Priključni polovi – podnica:    0 Y5 B00

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Akumulator Starter Moto 12V- 4Ah +D YB4L-B”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest