Alu vrtne škare B/L GARDENA (8906-20)

SKU: 034956

ALU vrtne škare B/L GARDENA (8906-20) savršene se za snažno i brzo rezanje s odličnim omjerom cijene i kvalitete, najprikladnije za rezanje jačih grana, izdanaka većeg promjera i svježeg drva.

Obje ručke su udobne, aluminijske s mekim dijelovima, ergonomski su prilagođene te dodatno pojačane.

292,84kn s PDV-om

Na zalihi

Oznake: ,

Opis

ALU vrtne škare B/L GARDENA (8906-20) odličan su primjer podrezivača – imaju sve što krasi kvalitetne rezače. Snažno režu, moderne su, aluminijske i ergonomski oblikovane. Najprikladnije su za rezanje jačih grana, izdanaka većeg promjera i svježeg drva.

Oštrice nakošene rezne glave premazane su neljepljivim slojem s podnožjem od nehrđajućeg čelika, precizno su izbrušene te zamjenjive. Zahvaljujući ergonomski oblikovanim ručkama ALU vrtne škare B/L GARDENA dobro leže u ruci.

Dva položaja držanja omogućuju snažno i brzo rezanje. ALU vrtne škare B/L GARDENA imaju kanal za biljne sokove i rezač žice. Pomoću sigurnosne brave kojom se može upravljati jednom rukom, škare se mogu jednostavno zaključati i sigurno pohraniti. ALU vrtne škare B/L GARDENA režu grane promjera do 25mm.

Jamstvo na proizvod traje čak 25 godina.

 

 

Ergonomski prilagođene i udobne ručke

Zahvaljujući aluminijskim, ergonomski oblikovanim i udobnim ručkama, škare dobro leže u ruci. Obje ručke su mekane  a postavke otvora su bezstupanjske.

 

 

Snažno, ergonomski prilagođeno i moderno

GARDENA Alu vrtne škare B/L snažan su i kvalitetan podrezivač s odličnim omjerom cijene i kvalitete.

 

Sigurno pohranjivanje

Zahvaljujući sigurnosnoj bravi kojom se može upravljati jednom rukom, škare se mogu jednostavno zatvoriti jednom rukom i sigurno pohraniti nakon upotrebe.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   8906-20
Promjer reza   25mm
Pravilo rezanja   mimoilazno (bypass)
Područje primjene   jače grane i izdanci većeg promjera, svježe drvo

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Alu vrtne škare B/L GARDENA (8906-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..