Aluminijska ručka combisystem ergoline 150 plus GARDENA (3745-20)

SKU: 032565

Aluminijska ručka combisystem ergoline 150 plus GARDENA (3745-20) olakšava rad koji uključuje povlačenje i guranje.

Ergonomski oblikovano zakrivljenje ručke omogućuje uspravan rad tijekom svih povlačenja i guranja.

212,41kn s PDV-om

Na zalihi

Oznake: ,,

Opis

Aluminijska ručka combisystem ergoline 150 plus GARDENA (3745-20) olakšava rad koji uključuje povlačenje i guranje te je prikladna za sve alate combisystem.

Ergonomski oblikovana zakrivljena ručka omogućuje uspravan rad koji štedi leđa. Prilagođen kut držanja sprječava klizanje i osigurava bolji položaj gornje ruke koja upravlja pokretom na kraju ručke.

Ručka duljine 150 cm dobro leži u ruci i ima plastični premaz s utorima. Aluminijska ručka combisystem ergoline 150 plus je izrađena od aluminija i stoga je posebno lagana i čvrsta. Pričvrsni vijak za osiguranje combisystem alata pričvršćen je na takav način da se ne može izgubiti.

Jamstvo proizvoda je 25 godina.

 

Štedi vaša leđa

Ergonomski oblikovano zakrivljenje ručke omogućuje uspravan rad tijekom svih povlačenja i guranja.

 

Poboljšan položaj ruke

Prilagođen kut držanja sprječava proklizavanje gornje ruke koja upravlja pokretom na kraju ručke i osigurava bolje držanje alata. Ručka dobro leži u ruci zahvaljujući plastičnom sloju s utorima.

 

Sigurno spajanje

Veliki i čvrsti pričvrsni vijak jamči spoj ručke i alata otporan na vlak i torziju.

 

Za sve alate combisystem

Aluminijska ručka prikladna je za sve alate combisystem koji se vuku i guraju.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3745-20
Duljina   150 cm
Kompatibilnost   za sve vrtne alate combisystem za rad s pokretima potezanja i guranja
Materijal   visokokvalitetni aluminij
Posebnosti   zakrenuti kut držanja, ergonomski oblikovana zakrivljenost, plastična obloga

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Aluminijska ručka combisystem ergoline 150 plus GARDENA (3745-20)”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..