Pocinčane lepezaste grablje combisystem GARDENA (3102-20)

Pocinčane lepezaste grablje combisystem GARDENA (3102-20) prikladne su za grabljanje lišća, ostataka pokošene trave i ostalog vrtnog otpada.

Omogućuju brz i učinkovit rad, te su otporne na koroziju zahvaljujući kvalitetnoj izradi od vrhunskih materijala.

144,74kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Pocinčane lepezaste grablje combisystem GARDENA (3102-20) savršene su za grabljanje lišća, ostataka trave i ostalog vrtnog otpada.

Fleksibilni, pocinčani opružni čelični zupci i velika radna širina od 50 cm omogućuju brz i učinkovit rad. Lepezaste grablje prikladne su za sve GARDENA combisystem ručke. Tvrtka GARDENA ovisno o visini korisnika preporučuje ručku duljine 130 cm.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

 

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na ručku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim ručkama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li ručka biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Brzo i učinkovito

Zahvaljujući fleksibilnim i pocinčanim opružnim čeličnim zupcima i velikoj radnoj širini od 50 cm moguć je brz i učinkovit rad.

 

Bez hrđe

Grablje su izrađene od visokokvalitetne, čvrste žice i duroplast-obloženog kvalitetnog čelika za optimalnu zaštitu proizvoda od korozije.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3102-20
Radna širina   50 cm
Preporučena duljina ručke  130 cm
Materijal  pocinčani elastični zupci od opružnog čelika
Područje primjene  grabljanje lišća, ostataka pokošene trave i ostalog vrtnog otpada

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Pocinčane lepezaste grablje combisystem GARDENA (3102-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest