Grablje s okvirnim nosačem combisystem GARDENA (3168-20)

Grablje s okvirnim nosačem combisystem GARDENA (3168-20) praktične su višenamjenske grablje, savršeno prikladne za grabljanje, poravnavanje ili obrađivanje tla.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

137,82kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Grablje s okvirnim nosačem combisystem GARDENA (3168-20) praktične su višenamjenske grablje, savršeno prikladne za grabljanje, poravnavanje ili obrađivanje tla.

Zahvaljujući nosaču u obliku slova D, radnoj širini od 36 cm i 14 šiljaka / zuba , moguć je zahtjevan rad sa sigurnim navođenjem bez ikakvih problema.

Grablje s okvirnim nosačem prikladne su za sve GARDENA combisystem drške. GARDENA ovisno o visini korisnika preporučuje dršku duljine 150 cm.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

 

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na dršku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim drškama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li drška biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Otporno na koroziju

Grablje s okvirnim nosačem combisystem GARDENA izrađene su od visokokvalitetnog čelika presvučenog duroplastom koji pruža optimalnu zaštitu od hrđanja.

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3168-20
Radna širina   36 cm / 14 zuba
Preporučena duljina ručke   150 cm
Materijali   visokokvalitetni čelik, premaz od duroplasta
Područje primjene   višenamjenski alat za grabljanje, poravnavanje gredica i obrađivanje zemlje

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Grablje s okvirnim nosačem combisystem GARDENA (3168-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest