Teleskopska ručka combisystem 210-390 GARDENA (3721-20)

Teleskopska ručka combisystem 210-390 GARDENA (3721-20) zahvaljujući pritisnom mehanizmu za jednostavno prilagođavanje može se bez napora produžiti u koracima od 26 cm, dužine od 210 do 390 cm.

Ručka je izrađena od aluminija i posebno je lagana i stabilna, a graničnik sprječava nenamjerno povlačenje.

400,06kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Teleskopska ručka combisystem 210-390 GARDENA (3721-20) optimalno je prilagođena za praktičan rad do 6 metara. Zahvaljujući pritisnom mehanizmu za jednostavno prilagođavanje duljine  teleskopska ručka može se bez napora produžiti u koracima od 26 cm, dužine od 210 do 390 cm. To omogućuje ugodan rad prilagođen radnoj situaciji i visini tijela.

Ručka je izrađena od aluminija i posebno je lagana i stabilna – važno ako ručicu treba držati i podizati. Za veću stabilnost i bez uvijanja prilikom podešavanja ručka ima ovalni oblik.

Graničnik sprječava nenamjerno povlačenje teleskopske ručke (bez ozljeda). Pričvrsni vijak s mekanim plastičnim dijelovima za pričvršćivanje alata combisystem priključen je na takav način da se ne može izgubiti.

25-godišnje jamstvo osigurava najvišu kvalitetu.

Udoban rad – individualno podešavanje

Pomoću teleskopske ručke alati kombiniranog sustava mogu se lako proširiti. Za podešavanje ručke na radnu situaciju i visinu tijela, ručka se može individualno podesiti od 210 do 390 cm u koracima od 26 cm. To omogućuje rad do 6 metara.

 

Sigurna veza

Veliki pričvrsni vijak s mekanom plastičnom komponentom jamči spoj s ručkom i alatom otporan na vijak i torziju.

 

Ovalni oblik

Teleskopska ručka combisystem 210-390 je ovalnog oblika za veću stabilnost i bez uvijanja prilikom podešavanja.

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3721-20
Duljina   210-390 cm
Radna visina    do 6 m
Kompatibilnost    za sve combisystem alate
 Materijal   visokokvalitetni aluminij

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Teleskopska ručka combisystem 210-390 GARDENA (3721-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest