Plastične lepezaste grablje combisystem XXL vario GARDENA (3107-20)

Plastične lepezaste grablje combisystem XXL vario GARDENA izrađene su od visokokvalitetne plastike koja jamči dug vijek trajanja. Za visoku razinu stabilnosti imaju ugrađenu aluminijsku cijev.

Praktično: brzo i jednostavno, lepezaste grablje mogu se podijeliti na dva dijela za ugodno prikupljanje materijala, a za uštedu prostora kod skladištenja se mogu preklopiti.

218,27kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Zahvaljujući vrlo velikoj radnoj širini od 77 cm, plastične lepezaste grablje combisystem XXL vario GARDENA optimalno su prilagođene za grabljanje velikih količina lišća, ostataka trave, osušenog materijala i drugog vrtnog otpada, uz uštedu vremena.

Praktično: brzo i jednostavno, lepezaste grablje mogu se podijeliti na dva dijela za ugodno prikupljanje materijala. Plastične lepezaste grablje combisystem XXL vario mogu se preklopiti za uštedu prostora prilikom pohrane.

Lepezaste grablje izrađene su od visokokvalitetne plastike koja jamči dug vijek trajanja. Za visoku razinu stabilnosti imaju ugrađenu aluminijsku cijev. Prikladne su za upotrebu sa svim ručkama GARDENA combisystem, no tvrtka GARDENA preporučuje ručku duljine 130 ili 150 cm, ovisno o visini korisnika.

Jamstvo na proizvod je 25 godina.

 

Spajanje bez klimanja

Proizvod iz linije combisystem jednostavno se spoji na ručku i čvrsto pričvrsti vijcima. Pouzdana tehnologija jamči pouzdan rad bez klimanja.

 

Odgovara svim ručkama

Alati GARDENA combisystem odgovaraju svim ručkama GARDENA combisystem. Vi odlučujete o tome hoće li ručka biti od drva ili aluminija, ili pak posebno dizajnirana za vaša leđa.

 

Može se podijeliti

Lepezaste grablje mogu se jednostavno podijeliti na dva dijela za jednostavno grabljanje materijala ili za pohranu uz uštedu prostora. Širina zatvorenih lepezastih grablji je 77 cm i omogućuje obavljanje velikog broja različitih radova uz uštedu vremena.

 

Čvrsto

Plastične prilagodljive lepezaste grablje XXL GARDENA combisystem izrađene su od visokokvalitetne plastike i imaju ugrađenu aluminijsku cijev za visoku razinu stabilnosti.

 

 

 

Tehničke značajke

 

 Broj artikla   3107-20
Radna širina   77 cm
Preporučena duljina ručke  130 ili 150 cm
Materijal  puna plastika s integriranom aluminijskom cijevi za visoku stabilnost
Područje primjene  grabljanje lišća, ostataka pokošene trave i ostalog vrtnog otpada na velikim površinama

 

 

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Plastične lepezaste grablje combisystem XXL vario GARDENA (3107-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest