AUTO-MOW Hybrid umjetna trava

AUTO-MOW Hybrid umjetna trava za lakše kretanje robotske kosilice kroz istrošenu travu a s time se oštećena trava oporavlja te raste nesmetano kroz rupice/mrežu. Umjetna trava koristi se ispod stanice za punjenje, neposredno ispred stanice za punjenje, unutrašnjost garaže, strme padine, područja gdje je trava istrošena.

Dimenzije: 80 cm x 80 cm

40,85 (307,78 kn) s PDV-om

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

Oznake:

Opis

AUTO-MOW Hybrid umjetna trava, za bolje prianjanje robotske kosilice. Umjetna trava koristi se ispod stanice za punjenje, neposredno ispred stanice za punjenje, unutrašnjost garaže, strme padine, područja gdje je trava istrošena. Umjetna trava Hybrid daje prirodnoj travi priliku da se oporavi i dalje raste normalno i zdravo.

Trava raste kroz rupice tako da nema straha da će se trava osušiti.  Umjetna trava osigurava robotskoj kosilici da se ne zaglavi omogućujući joj da pokosi cijeli travnjak tijekom cijele sezone.

Kataloški broj: 57504114
Težina: 0,5 kg
Dimenzije: 80 cm x 80 cm

Ovdje možete preuzeti cijeli katalog s Auto-Mow proizvodima.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “AUTO-MOW Hybrid umjetna trava”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..