Blanka KAFEL/K

Prednji dio peći Blanka KAFEL/K opremljen je keramikom otpornom na toplinu koja podnosi temperature do 800°C. Kućište od pločica utječe na dugotrajno odbijanje topline, što je dodatni izvor grijanja nakon što u peći ugasne.

Tijelo peći Blanka KAFEL/K izrađeno je od posebnog reljefnog oblika pločica krem sjajne boje. Vanjski dio peći izrađen je od visoko kvalitetnih keramičkih pločica.

14.567,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Tijelo i prednji dio Blanka KAFEL/K peći otporne su na visoke temperature zahvaljujući visokokvalitetnom čeliku koji se koristi u proizvodnji.

Blanka KAFEL/K peć učinkovitim izgaranjem održava temperaturu duže u samoj komori za izgaranje. Podstavljena je Acumotte materijalom koji akumulira toplinu i time doprinosi te podiže temperaturu. Ugrađeni fi 125 vanjski ulaz zraka koji omogućuje izravno dovod zraka izvana izravno u ognjište što rezultira boljim izgaranjem i boljom udobnošću korištenja.

Izgaranje gorivih čestica zahvaljujući deflektoru (usmjerivaču), koji produžuje put ispušnih plinova. Smanjenje štetnih  emisija CO u atmosferu regulacijom sekundarnog zraka, maksimalna potrošnja topline.

Tijelo peći Blanka KAFEL/K izrađeno je od posebnog reljefnog oblika pločica krem sjajne boje. Vanjski dio peći izrađen je od visoko kvalitetnih keramičkih pločica.

Može se koristiti u različitim uvjetima montaže zahvaljujući podesivim nogama.

Svi modeli peći tvrtke Kratki imaju jamstvo na 5 godina, pa tako i model Blanka.

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model BLANKA/KAFEL/K
Nazivna snaga (kW): 8
Raspon snage grijanja (kW): 7,5 – 11,0
Odvod dima (fi u mm): 160
Toplinska učinkovitost (%): 78
Emisija CO (na 13% O2): ≤ 0,10%
Temperatura dimnih plinova (°C): 285
Težina (kg): 247
Max duljina cjepanica (cm): 30
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Blanka KAFEL/K”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest