Daljinomjer GLM 40 BOSCH

SKU: 40988

BOSCH daljinomjer GLM 40 professional, laserski daljinomjer sa standardnim mjerenjem duljine, površine i volumena te indirektna mjerenja visine.

Sadržaj pakiranja:

  • Certifikat proizvođača
  • Zaštitna torba
  • 2 x baterija 1,5 V LR03 (AAA)

137,53 (1.036,22 kn) s PDV-om

Nema na zalihi

Oznake: ,

Opis

BOSCH daljinomjer GLM 40 professional, laserski daljinomjer, sve u jedan – svi relevantni načini mjerenja u jednom kompaktnom alatu.

  • Svi značajni načini rada: standardno mjerenje duljine, površine i volumena te indirektna mjerenja visine
  • Jednostavno očitavanje zahvaljujući osvijetljenom zaslonu na kojem se prikazuju zadnja tri rezultata
  • Funkcija memorije automatski sprema zadnjih 10 mjerenja za brzu referencu

Glavne značajke proizvoda

Kompaktni alat, laserski daljinomjer GLM 40 Professional, donosi prednost velikog broja različitih načina mjerenja. Radi se o intuitivnom alatu koji donosi sve važne načine mjerenja u jednom: standardno mjerenje duljine, površine i volumena kao i indirektna mjerenja visine. Ima osvijetljen i lako čitljiv zaslon na kojem se prikazuju rezultati posljednja tri mjerenja za brzu referencu. Laserski daljinomjer ima i funkciju memoriranja koja sprema posljednjih 10 mjerenja za upotrebu uz značajne uštede vremena.

Oprema i primjena

Ovaj alat savršen je za radove u zatvorenim prostorima, uključujući postavljanje električnih instalacija, polaganje pločice, postavljanje podova, ugradnja suhozida, bojenje i ugradnja sustava grijanja i klimatizacije.

Dodatne informacije

Pored ugrađene zaštite od prašine i prskanja vode, laserski daljinomjer GLM 40 Professional ima i čvrsto kućište otporno na udarce koje alat štiti od oštećenja u slučaju pada s visine do 1 metra.

Tehnički podaci:

Kataloški broj: 0601072900

Dioda lasera 635 nm, < 1 mW
Mjerno područje* 0,15 – 40,00 m
Težina, cca.** 0,09 kg
Vrijeme mjerenja, tip. < 0,5 s
Klasa lasera 2
Točnost mjerenja, tip.* ± 1,5 mm/m* (*plus odstupanje ovisno o upotrebi)
Vrijeme mjerenja maks. 4 s
Napajanje strujom 2 x 1,5 V LR03 (AAA)
Automatsko isključivanje 5 min
Mjerne jedinice m/cm, ft/inch
Broj vrijednosti u memoriji 10
Zaštita protiv prašine i prskanja vode IP 54
Boja lasera Crvena
Mjerno područje, do 40 m

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Daljinomjer GLM 40 BOSCH”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..