Daljinomjer GLM 50-27C professional BOSCH

SKU: 51147

BOSCH daljinomjer GLM 50-27C professional

Sadržaj pakiranja: , 

  • Zaštitna torba
  • Omča za nošenje
  • 2 x baterija 1,5 V LR6 (AA)

270,26 (2.036,27 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake: ,

Opis

BOSCH daljinomjer GLM 50-22 professional, laserski daljinomjer služi za lasersko mjerenje gradilišta na kojima vladaju teški uvjeti rada i jednostavna prilagodba individualnim potrebama.

  • Idealan je za zahtjevne građevinske radove zahvaljujući otpornosti na pad do 1,5 m, zaštiti IP65 i gumenom kućištu za apsorbiranje udaraca
  • Bluetooth® povezivanje i aplikacija MeasureOn tvrtke Bosch omogućuju jednostavno dokumentiranje i prijenos podataka za neometan tijek rada
  • Intuitivno korisničko sučelje s brojnim pomoćnim značajkama (zaslon u boji, funkcija pomoći) olakšavaju rukovanje

Glavne značajke proizvoda

Laserski daljinomjer GLM 50-27 C Professional pruža dizajn visoke izdržljivosti za grube uvjete rada, a istovremeno omogućuje brzo dokumentiranje i jednostavnost upotrebe. Savršen je za zahtjevna gradilišta, a njegov dizajn s potvrdom zaštite IP65 opremljen je gumenim kućištem za apsorbiranje udaraca i može podnijeti padove s 1,5 m čak i na tvrdi beton. Zahvaljujući brzom prijenosu podataka putem Bluetooth® povezivanja i aplikacije MeasureOn tvrtke Bosch dokumentiranje rezultata mjerenja nikada nije bilo lakše. Intuitivno rukovanje zajamčeno je njegovim pametnim korisničkim sučeljem s brojnim korisnim značajkama kao što je napredan zaslon u boji i praktična funkcija pomoći.

Oprema i primjena

Idealan je za dokumentiranje, izračun potrebnog materijala, prostorije i zidove te postavljanje ugradbenih elemenata nenadmašan odabir za arhitekte, električare i brojne druga stručnjake.

Dodatne informacije

Dolazi s duljim vremenom rada akumulatora (u usporedbi s prethodnikom GLM 50 C Professional) zvučnim povratnim informacijama i onima s vibracijom za provjeru uspješnosti mjerenja.

Kataloški broj: 0601072T00

Tehnički podaci:

Vrijeme mjerenja, tip. < 0,5 s
Mjerne jedinice m/cm/mm/ft/inch/ft-inch
Dioda lasera 635 nm, < 1 mW
Mjerno područje* 0,05 – 50,00 m
Klasa lasera 2
Točnost mjerenja, tip.* ± 1,5 mm/m* (*plus odstupanje ovisno o upotrebi)
Područje mjerenja nagiba 0 – 360° (4 x 90°)
Točnost mjerenja (tipična)* ± 0,2°* (*plus odstupanje ovisno o upotrebi)
Vrijeme mjerenja maks. 4 s
Napajanje strujom 2 x 1,5 V LR6 (AA)
Automatsko isključivanje 5 min
Težina, cca.** 0,2 kg
Broj vrijednosti u memoriji 30
Zaštita protiv prašine i prskanja vode IP 65
Navoj stativa 1/4″
Prijenos podataka Bluetooth™ 4.2 Low Energy
Boja lasera Crvena
Mjerno područje, do 50 m

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Daljinomjer GLM 50-27C professional BOSCH”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..