CLIPLIFT MAGNUM dizalica za traktorske kosilice

Međimurka BS - centar alata logo

CLIPLIFT MAGNUM omogućuje podizanje traktorskih kosilica što olakšava njihovo čišćenje i održavanje.

Maksimalna težina traktorske kosilice za travnjake – 500kg.

Garancija 2 godine.

325,17 (2.449,99 kn) s PDV-om

Samo 1 komad(a) na zalihi

Oznake: ,

Opis

Nakon užitka košnje na svojoj traktorskoj kosilici, njeno čišćenje može se pretvoriti u pravi zadatak. Uz CLIPLIFT MAGNUM dizalicu za traktorske kosilice, održavanje postaje zezancija i za profesionalce i za pojedince! Raspon CLIPLIFT MAGNUM proizvoda omogućuje da jednostavno održavate svoju opremu za vrtlarstvo, poboljšate njihovu performansu te im produžite životni vijek.

 

Čišćenje i održavanje

CLIPLIFT MAGNUM bočna dizalica za traktorske kosilice pomaže u pojednostavljenju čišćenja i održavanja vaše kosilice. Ovaj model može podići kosilice traktora koje ne prelaze 500 kg (1100 Lb). Bočni nagib omogućuje siguran pristup palubi kosilice.

Jednostavno i bez napora

Podizač za traktorske kosilice CLIPLIFT MAGNUM se može lako pomicati zahvaljujući ručici i velikim kotačima. Pumpa hidraulične dizalice opremljena nožnom papučicom olakšava naginjanje bez ikakvog napora.

 

Dvostruka sigurnost

Aktivna sigurnost s automatskim blokiranjem, te sigurnosna podrška, omogućuju bezbrižno obavljanje poslova čišćenja i održavanja. Dizalica za traktorske kosilice dolazi s podesivim remenom za još više sigurnosti.

 

Sigurna i optimizirana pohrana

Isporučuje se s potpornom kukom i sigurnosnim zatikom, a CLIPLIFT MAGNUM se lako može pohraniti u garaži ili skloništu.

 

 

 

Tehnički podaci:

Maksimalna težina za podići  500kg
Visina dizanja  90cm
Maksimalna širina stražnjih kotača  127cm
Ugao podizanja  45 °
Težina dizalice  38 kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “CLIPLIFT MAGNUM dizalica za traktorske kosilice”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..