CLIPLIFT PRO dizalica za traktorske kosilice

Međimurka BS - centar alata logo

CLIPLIFT PRO omogućuje podizanje traktorskih kosilica što olakšava njihovo čišćenje i održavanje.

Maksimalna težina traktorske kosilice za travnjake – 800kg.

Garancija 2 godine.

4.019,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Nakon užitka košnje na svojoj traktorskoj kosilici, njeno čišćenje može se pretvoriti u pravi zadatak. Uz CLIPLIFT PRO dizalicu za traktorske kosilice, održavanje postaje zezancija i za profesionalce i za pojedince! Raspon CLIPLIFT PRO proizvoda omogućuje da jednostavno održavate svoju opremu za vrtlarstvo, poboljšate njihovu performansu te im produžite životni vijek.

 

 

Revolucionarni CLIPLIFT PRO dizajniran za profesionalnu upotrebu. Savršen je za oštrenje / zamjenu oštrica ili za sve druge zadatke održavanja kosilica. Ručka za podizanje je podesiva, od 115 do 135 cm / 45 do 53 inča (mjerenje vanjskih prednjih kotača).

Čišćenje i održavanje

CLIPLIFT PRO bočna dizalica za traktorske kosilice pomaže u pojednostavljenju čišćenja i održavanja vaše kosilice. Ovaj model može podići kosilice traktora koje ne prelaze 800 kg (1800 Lb). Bočni nagib omogućuje siguran pristup palubi kosilice.

Jednostavno i bez napora

Podizač za traktorske kosilice CLIPLIFT PRO se može lako pomicati uz pomoć 4 kotača mora se koristiti na stabilnoj i ravnoj površini.. S dvostrukom hidrauličnom dizalicom dizanje je brzo i jednostavno.

 

Dvostruka sigurnost

Aktivna sigurnost s automatskim blokiranjem, te sigurnosna podrška, omogućuju bezbrižno obavljanje poslova čišćenja i održavanja. Dizalica za traktorske kosilice dolazi s podesivim remenom za još više sigurnosti.

 

Sigurna i optimizirana pohrana

Isporučuje se s potpornom kukom i sigurnosnim zatikom, a CLIPLIFT MAGNUM se lako može pohraniti u garaži ili skloništu.

 

 

 

Tehnički podaci:

Maksimalna težina za podići  800kg
Visina dizanja  90cm
Maksimalna širina stražnjih kotača  135cm
Ugao podizanja  45 °
Težina dizalice  60 kg

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “CLIPLIFT PRO dizalica za traktorske kosilice”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest