DeltaPlus M2SA3 radne hlače s naramenicama

DELTA Plus zaštitna oprema
DeltaPlus M2SA3 radne hlače s naramenicama, regularnog kroja s elastičnim podesivim naramenicama. Koljena ergonomski oblikovana. Ima 10 džepova od kojih jedan džep za metar.
Materijal od kojih su radne hlače izrađene je 65% poliester, 35% pamuk, 245 g/m².

307,50kn

Obriši
Usporedi

Oznake:

Opis

DeltaPlus M2SA3 radne hlače s naramenicama, regularnog kroja s elastičnim podesivim naramenicama. Koljena ergonomski oblikovana. Ima 10 džepova od kojih jedan džep za metar.
Materijal od kojih su radne hlače izrađene je 65% poliester, 35% pamuk, 245 g/m².
Pojačane su u djelu prepona, trostruki šav osigurava duži vjek trajanja, otporne su na habanje, sav potreban alat uvijek je pri ruci, imaju otvore za štitnike za koljena koji omugućuju umetanje štitnika za koljena M2GEN radi udobnijeg rada u klečećem položaju. Džepovi na skidanje MAPOC, koji se prodaju kao zaseban artikl, imaju predviđeno mjesto za karticu s imenom.
Mogu se koristiti za radove u poljoprivredi i vrtu, u građevini, lakoj industriji, logistici, u obrtništvu i pomoćnim poslovima, rudarskoj industriji te u sektoru vjetroelektrana.
Naruči odgovarajuću veličinu uz odgovarajuće mjerenje. Preuzmi PDF mjere.

 

Tehnički podaci

Model:   M2SA3
Boja:   Tamnoplava-Royal plava, Tamnosiva, Siva-Žuta, Siva-Narančasta
Material:   65% poliester, 35% pamuk, 245 g/m²
Veličine:   M, L, XL, XXL, XXXL
Namjena:   Radne hlače s naramenicama

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus M2SA3 radne hlače s naramenicama”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 40,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..