-14,23 (107,22 kn)

DeltaPlus NORTHWOOD3 zimska jakna

DELTA Plus zaštitna oprema

DeltaPlus NORTHWOOD3 zimska jakna izrađena je od 100% poliestera. Srednje topla vodonepropusna jakna. Ima odvojivu kapuljaču s patentnim zatvaračem. Sadrži 6 džepova od kojih su tri s patentnim zatvaračem, dva s preklopom i jedan džep s patentnim zatvaračem. Visoki ovratnik s podstavom od flisa.

Od 71,15 (536,08 kn)56,92 (428,86 kn)

Oznake: ,,

Opis

DeltaPlus NORTHWOOD3 zimska jakna izrađena je od 100% poliestera. Srednje topla vodonepropusna jakna. Ima odvojivu kapuljaču s patentnim zatvaračem. Sadrži 6 džepova od kojih su tri s patentnim zatvaračem, dva s preklopom i jedan džep s patentnim zatvaračem. Visoki ovratnik s podstavom od flisa. Dolazi u crnoj, sivoj i plavoj boji.

Tehnički podaci

Materijal: Poliester s PU premazom
Boja: Crna | Siva | Plava
Namjena: Zimska jakna

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus NORTHWOOD3 zimska jakna”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagermax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..