DeltaPlus RANDERS zimska jakna

DELTA Plus zaštitna oprema

DeltaPlus Randers zimska kratka jakna ima opciju skidanja rukava. Prednje zatvaranje Randers zimske kratke jakne izvedeno je s zatvaračem s dodatnim preklopom.

Širina zglobova i donji rub Randers zimske kratke jakne podesivi su elastičnom trakom. Randers jakna dolazi s 5 džepova.

468,90kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

DeltaPlus RANDERS zimska jakna posjeduje kapuljaču na skidanje koja je podstavljena, a ima i predviđeno fiksno mjesto za bedž za ime.

Rukavi DeltaPlus Randers zimske jakne mogu se skidati i ima otvore za prozračnost ispod pazuha.

Širina zglobova i donji rub Randers zimske kratke jakne podesivi su elastičnom trakom. Randers jakna dolazi s 5 džepova.

Randers jakna izrađena je od poliamid materijala s premazom poliuretana, a podstava ove zimske radničke jakne je poliester.

Naruči odgovarajuću veličinu uz odgovarajuće mjerenje. Preuzmi PDF mjere.

 

Tehnički podaci

 

Material: Poliamid s premazom poliuretana
Boja: Tamnoplava, siva, crna
Namjena: Zimska jakna

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus RANDERS zimska jakna”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest