DeltaPlus TATRY zimska jakna

DELTA Plus zaštitna oprema

DeltaPlus TATRY je zimska jakna sa vodonepropusnim šavovima i zatvaranje na patentni zatvarač s preklopom koji dodatno štite protiv hladnoće i oborina.

Ima osam prikladnih džepova te otvor na leđima s unutarnje strane radi postavljanja vezenog znaka.

549,90kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

DeltaPlus TATRY je zimska jakna sa vodonepropusnim šavovima i zatvaranje na patentni zatvarač s preklopom koji dodatno štite protiv hladnoće i oborina.

Kapuljača je podstavljena i može se skidati. Širina donjeg ruba podesiva elastičnom trakom, a elastična traka oko zglobova s unutarnje strane rukava dodatno štiti od vjetra. Ovratnik je s unutarnje strane podstavljen polarnim flisom radi topline i udobnosti. Ima i osam prikladnih džepova te otvor na leđima s unutarnje strane radi postavljanja vezenog znaka.

Materijal od kojeg je jakna izrađena je 94% poliester, 6% elastan, dvoslojni laminirani materijal, a podstava je od poliestera Taffeta. Materijal koji “diše”.

Može se koristiti za radove u lakoj industriji, logistici, ili obrtništvu.

Naruči odgovarajuću veličinu uz odgovarajuće mjerenje. Preuzmi PDF mjere.

 

 

Tehnički podaci

 

Model:   TATRY
Boja:   Siva
Material:   poliester, poliester Taffeta, elastan, flis
Namjena:   zimska jakna

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “DeltaPlus TATRY zimska jakna”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest