Garaža za robotsku kosilicu LUBA

MAMMOTON

Garaža za robotsku kosilicu LUBA, idealna je za očuvanje kosilice od kiše ili dužeg izlaganja suncu. Spremanjem kosilice tijekom zime ili loših vremenskih uvjeta produžuje se rok trajanja baterije kosilice a i sam izgled kosilice neće biti narušen.

Kratke upute za korištenje: Instalacija garaže LUBA

165,55 (1.247,34 kn) s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Oznake:

Opis

Garaža za robotsku kosilicu LUBA, kosilica LUBA s oznakom vodootpornosti IPX6 može izdržati jake mlazove vode, ima sposobnost rada u različitim uvjetima a pri tome pomaže i senzor za kišu kada se automatski skloni na predviđeno mjesto. Kako bi se LUBA sačuvala i rok valjanosti baterije produžio, LUBA garaža štiti od dugotrajnih učinaka kiše i izlaganja suncu. Montaža garaže nije zahtjevna.

Kratke upute za korištenje: Instalacija garaže LUBA

Tehnički podaci

Kataloški broj: 3926900000
Sastav paketa:  1x garaža za robotsku kosilicu

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Garaža za robotsku kosilicu LUBA”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 7,00€ za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 110,00€, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..