fbpx

Hranilica za ptice Sparrow

Međimurka BS - centar alata logo

Pticama koje ne sele, zimsko je razdoblje poprilično teško zbog niskih temperatura a ponajviše zbog slabe dostupnosti hrane.

Hranilica za ptice Sparrow poslužit će kao sklonište i kao pristup hrani koju će posjećivati mnoge ptice u potrazi za hranom i mjestom za odmor.

42,00kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Pticama koje ne sele, zimsko je razdoblje poprilično teško zbog niskih temperatura a ponajviše zbog slabe dostupnosti hrane.
Jedan od načina na koji im možemo pomoći tijekom zimskog razdoblja jest postavljanje hranilica ili kućica za ptice u naš vrt, voćnjak ili na balkone.

Hranilica za ptice Sparrow poslužit će kao sklonište i kao pristup hrani. Posjećivati će je mnoge ptice u potrazi za hranom i mjestom za odmor.

Mala hranilica sa krovom i prostorom za stajanje, pogodna je za sve vremenske uvijete.

 

 

Tehničke značajke:

Namjena  hranilica i sklonište za ptice
Materijal:  drvo
Dimenzije:  12 x 15 x 15 cm

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Hranilica za ptice Sparrow”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest