JUB ACRYLcolor fasadna boja

JUB Logo

ACRYLcolor je fasadna boja izrađena na osnovi vodene disperzije polimernih veziva.

Odlikuje visoka vodoodbojnost i dobra pokrivnost. Dostupno u širokoj paleti nijansi.

Od 33,75kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

JUB ACRYLcolor akrilna fasadna boja nije štetna za okoliš, izrađena na osnovi vodene disperzije polimernih veziva. Namijenjena je za bojanje čvrstih, fino žbukanih odnosno fino zaglađenih fasadnih površina i u praksi se najčešće upotrebljava kako za manje stambene objekte tako i za veće objekte.

Karakteristike

  • jako vodoodbojna;
  • dobro pokrivna;
  • otporna na atmosferske utjecaje;
  • jednostavna za nanošenje.

 

Primjerena je prije svega za dekorativnu zaštitu čvrstih, glatkih (zaglađenih) odnosno fino i jednakomjerno hrapavih fasadnih površina, koje su bez pukotina ili nekih drugih grešaka i anomalija. Kao prijmer, već karbonizirane klasične vapnenocementne žbuke ili barem mjecec dana stare cementne ili cementom ojačane produžene žbuke, najmanje dva mjeseca stare neožbukane betonske fasadne površine, vlaknocementne i njima slične fasadne ploče, fasadne opeka i slično.

Moguć je i nanos na dobro prihvaćene stare akrilne, silikatne i silikonske premaze i na fino hrapave dekorativne žbuke svih vrsta.

Film boje se odlično prima na podlogu i otporan je na djelovanje dimnih plinova, ultraljubičastih zraka i drugih atmosferilija, zato je postojan u svim klimatskim uvjetima, pa i na padalinama izloženim fasadnim površinama visokih objekata sa minimalnim krovnim napustima.

Dostupno u širokoj paleti nijansi.

 

 

Tehnički podaci

Proizvođač  JUB
Boje   bijela | crvena | oker | plava |tamno smeđa
Ambalaža   0,75 L

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “JUB ACRYLcolor fasadna boja”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest