fbpx

Jupol Classic

JUB Logo

JUPOL Classic je zidna boja kojoj vjerujemo već 40 godina. Izrađena je na osnovi vodene disprezije polimernih veziva.

Jupol Classic upotrebljava se za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama, školama, vrtićima, bolnicama, hotelima, domovima za starije i drugim javnim objektima.

Od 32,45kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

JUB Jupol Classic se upotrebljava za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama te je često sinonim za unutarnju zidnu boju. Nova poboljšana formula unutarnje boje omogućava razrjeđivanje s vodom do 15% i lakše nanošenje, te postizanje elastičnosti boje bez vidljivih tragova valjka.

Jupol ima dugu tradiciju u Hrvatskoj i mnogi su se bar jedanput susreli s njim. Danas se Jupol proizvodi u više verzija, a ovdje je riječ o proizvodu JUPOL CLASSIC.

Taj svima poznati proizvod za ličenje zidova preživio je dolazak europske konkurencije, zadržao prepoznatljivost, a stalnim unaprjeđivanjima poboljšao svojstva.

JUB, proizvođač JUPOLA brine se i o okolišu i zadovoljava najstrože ekološke norme kod proizvodnje boje, te kod razgradnje ostataka. Okolišu i zdravlju ugodna, dobro paropropusna, otporna na suho trljanje i jednostavna za nanošenje i čišćenje.

U pastelne nijanse ju možemo nijansirati dodavanjem DIPI COLORA, na raspolaganju je također u različitim pastelnim tonovima boja.

Površine prebojane Jupol Classic bojom imaju finiju strukturu.

Podloga: Za nanošenje Jupol Classic boje podloga mora biti čvrsta, suha i čista bez slabo vezanih dijelova, prašine, ostataka oplatnih ulja, masti i druge prljavštine.

Nanošenje: Jupol Classic ne nanositi na temperaturi nižoj od 5 °C. Prije upotrebe dobro promiješajte sadržaj.

Sušenje: Nakon 6 sati prostor je spreman za daljnje radove, odnosno za korištenje.

Alati: Mrežica za valjak, valjak te plosnati kist ili kist za radijatore.

Potrošnja: Prosječna potrošnja za dvoslojni nanos 150 – 190 ml/m2 ovisno od upojnosti i hrapavosti podloge.

 

Vrsta UNUTARNJE BOJE
Pakiranje 15 L, 10 L, 5 L, 2 L
Periva NE

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jupol Classic”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest