Jupol Classic

JUB Logo

JUPOL Classic je zidna boja kojoj vjerujemo već 40 godina. Izrađena je na osnovi vodene disprezije polimernih veziva.

Jupol Classic upotrebljava se za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama, školama, vrtićima, bolnicama, hotelima, domovima za starije i drugim javnim objektima.

Od 32,45kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

JUB Jupol Classic se upotrebljava za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u stambenim i poslovnim zgradama te je često sinonim za unutarnju zidnu boju. Nova poboljšana formula unutarnje boje omogućava razrjeđivanje s vodom do 15% i lakše nanošenje, te postizanje elastičnosti boje bez vidljivih tragova valjka.

Jupol ima dugu tradiciju u Hrvatskoj i mnogi su se bar jedanput susreli s njim. Danas se Jupol proizvodi u više verzija, a ovdje je riječ o proizvodu JUPOL CLASSIC.

Taj svima poznati proizvod za ličenje zidova preživio je dolazak europske konkurencije, zadržao prepoznatljivost, a stalnim unaprjeđivanjima poboljšao svojstva.

JUB, proizvođač JUPOLA brine se i o okolišu i zadovoljava najstrože ekološke norme kod proizvodnje boje, te kod razgradnje ostataka. Okolišu i zdravlju ugodna, dobro paropropusna, otporna na suho trljanje i jednostavna za nanošenje i čišćenje.

U pastelne nijanse ju možemo nijansirati dodavanjem DIPI COLORA, na raspolaganju je također u različitim pastelnim tonovima boja.

Površine prebojane Jupol Classic bojom imaju finiju strukturu.

Podloga: Za nanošenje Jupol Classic boje podloga mora biti čvrsta, suha i čista bez slabo vezanih dijelova, prašine, ostataka oplatnih ulja, masti i druge prljavštine.

Nanošenje: Jupol Classic ne nanositi na temperaturi nižoj od 5 °C. Prije upotrebe dobro promiješajte sadržaj.

Sušenje: Nakon 6 sati prostor je spreman za daljnje radove, odnosno za korištenje.

Alati: Mrežica za valjak, valjak te plosnati kist ili kist za radijatore.

Potrošnja: Prosječna potrošnja za dvoslojni nanos 150 – 190 ml/m2 ovisno od upojnosti i hrapavosti podloge.

 

Vrsta UNUTARNJE BOJE
Pakiranje 15 L, 10 L, 5 L, 2 L
Periva NE

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jupol Classic”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest