Kaminski prijelaz usisnih cijevi

Kaminski prijelaz usisnih cijevi koristi kao dodatak sustavu dovođenja svježeg vanjskog zraka u samo ložište kaminskog umetka.

Kaminski prijelaz dolazi u tri varijante različitih promjera pa tako svježi zrak u ložište možete dovesti s fi 100, fi 125 ili fi 150.

78,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Kratki u svojoj ponudi pribora nudi kaminski prijelaz usisnih cijevi dimenzija 25×152 mm koji omogućava povezivanje i dovod svježeg zraka u ložište umetka uz tri varijante različitih promjera fi 100, 125 i fi 150.

Dovod vanjskog zraka u kaminsko ložište osiguran je posebnim priključkom koji se montira na poleđini uloška, na taj kaminski dovod zraka u komoru za izgaranje, da bi se ložištu omogućio protok svježeg zraka, koristite se prijelaz usisnih cijevi.

NAPOMENA! Da biste omogućili protok zraka u kaminsko ložište s ovim kaminskim prijelazom možete koristiti kutnik za dovod vanjskog zraka pod 90° ili kutnik za dovod vanjskog zraka pod 360°.

 

Pogledajte video za pojašnjenje:

 

 

 

Tehničke karakteristike:

 

 

Težina (kg): 0,3
Materijal (kg): pocinčani čelik
Veličine (fi): 100/125/150

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kaminski prijelaz usisnih cijevi”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest