KOZA AB/S/2/KAFEL/KREM

Samostojeća peć KOZA AB/S/2/KAFEL/KREM (krem ploče) cilindričnog, modernog oblik opremljena velikim pločama, klasična je peć u modernom i elegantnom stilu.

Dizajn retro stila – ploče s velikih formata. Prostrano prednje staklo u kombinaciji s velikom komorom sagorijevanja značajno utječe na atraktivnu viziju vatre.

12.447,00kn s PDV-om

Dostupno uz narudžbu

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Samostojeća peć KOZA AB/S/2/KAFEL/KREM (krem ploče) cilindričnog, modernog oblik opremljena velikim pločama, klasična je peć u modernom i elegantnom stilu.

Dizajn retro stila – ploče velikih formata. Prostrano prednje staklo u kombinaciji s velikom komorom sagorijevanja značajno utječe na atraktivnu viziju vatre.

Maksimalna iskoristivost energije

Unutrašnjost peći je obložena Acumotteom što se savršeno suprotstavlja vanjštini peći, dajući mu moderan izgled. Potpuno sagorijevanje do prašine zahvaljujući dvama deflektorima koji produžuju ispušni put. Taj proces povećava učinkovitost gorenja i jamči bolju potrošnju energije, a također minimizira emisije štetnih tvari u atmosferu. Membrana koja funkcionira slično deflektoru ugrađena je na ispušni otvor, što dodatno pojačava efekte uređaja.

Primarni zrak se dovodi do ložišta zahvaljujući ugrađenom ulazu za vanjski zrak od 125 mm. Umetak ima pokrovnu ploču na stražnjem zidu i rupu u njegovoj podlozi. Zahvaljujući tome korisnik može odabrati način povezivanja vanjskog zračnog kompleta.

Podešavanje zraka se provodi prigušnicom koja se podešava pomoću jednog regulatora smještenog ispod vrata. Ovo rješenje sprječava nepravilnu upotrebu.

 

Sigurnost na najvišoj razini

KOZA AB/S/2/KAFEL/KREM opremljena keramikom otpornom na toplinu i izdržava temperature do 800 ° C. Mi nudimo certifikat kvalitete i sigurnosti na staklu.

Tijelo i prednji dio peć otporni su na visoke temperature korištenjem visokokvalitetnog čelika. Također osiguravaju stabilnost cjelokupne strukture.

Čelični elementi su rezani laserom uz pomoć moderne opreme, a zatim su savijeni na CNC pločama.

 

Jednostavna i praktična upotreba

Pomična rešetka i ladica pepela omogućavaju jednostavno čišćenje umetka. Ostakljenje umetka ostaje čisto zahvaljujući čistom staklenom sustavu. Zračna zavjesa dijeli staklo od komore ložišta tako da se ne prljavi.

Ispod kamina nalazi se dodatna komora za zaključavanje, gdje je skriven vanjski otvor za zrak. Preostali prostor može se koristiti, na primjer, za pohranu određene količine drva. Otvaranje vrata temelji se na sustavu guranja za otvaranje koji ne zahtijeva dodatnu ručku. To cijelu cjelinu čini cjelovitim tijelom.

 

 

Tehničke karakteristike:

 

Model KOZA AB/S/2/KAFEL/KREM
Nazivna snaga (kW): 10
Raspon snage grijanja (kW): 6.0 – 12.0
Odvod dima (fi u mm): 150
Toplinska učinkovitost (%): 80
Emisija CO (na 13% O2): 0,09
Temperatura dimnih plinova (°C): 280
Težina (kg): 150
Max duljina cjepanica (cm): 50
Preporučena vrsta goriva: ugljen lignit, starije drvo

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “KOZA AB/S/2/KAFEL/KREM”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest