Kućna pumpa za vodu GARDENA Comfort 5000/5 eco (1755-20)

S upotrebom kućne pumpe za vodu GARDENA Comfort 5000/5 eco (1755-20), s jačinom motora od 1.100 W i maksimalnim protokom 4.500 l/h, lako možete uštedjeti energiju.

Potpuno automatsko vađenje kišnice iz rezervoara, vode iz bunara ili cisterne u kući ili vrtu. Na primjer, voda iz crpne stanice može se koristiti za ispiranje WC-a, stroj za pranje rublja i za navodnjavanje vrta. Ovisno o potrebi za vodom, kućna pumpa GARDENA Comfort 5000/5 eco automatski se isključi ili uključi, te je na taj način njezin rad vrlo učinkovit.

2.717,18kn s PDV-om

Nema na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,,

Opis

Kontinuirano promjenjivim načinom rada kućna pumpa za vodu GARDENA Comfort 5000/5 eco (1755-20) štedi i do 15% energije u odnosu na normalan rad. To čini GARDENA Comfort 5000/5 eco vrlo prijateljski nastrojenom pumpom za vaš novčanik i okoliš.

Sigurnost GARDENA Comfort 5000/5 eco pumpe osigurana je s integriranim prekidačem protiv rada na suho te upozoravajućim svjetlom: kućna pumpa se automatski zaustavlja kad ponestane vode. U slučaju da ponestane vode, automatsko toplinska sklopka sprječava pregrijavanje crpke.

GARDENA Comfort 5000/5 eco pumpa je praktična: ima veliki 24 litarski spremnik koji 5 godina nema potrebu za održavanjem. U tom periodu nema potrebe mijenjati membranu i ne treba dodavati zrak.

GARDENA Comfort kuća crpka opremljena je predfiltarom, koji štiti crpku od nečistoća i pijeska, kao i s blokadom povratnog toka, što znači da je pumpu lako pokrenuti, isključiti ili postaviti na ručni ili automatski rad korištenjem višenamjenske tipke. Veliki otvor za punjenje i ventil za odzračivanje  jamče brzo i jednostavno puštanje u pogon.

Usisavanje je optimizirano s automatskim ventilom. Osim toga, toplinska sklopka stalno prati rad kondenzatorskog motora, koji ne zahtijeva održavanje.

S tlačne strane, ako je potrebno, na GARDENA Comfort 5000/5 eco pumpu možete spojiti do tri uređaja odjednom. Prije prvog mraza pumpu jednostavno ispraznite pomoću čepa. GARDENA Comfort 5000/5 eco kućna pumpa impresionira svojom dobro projektiranom tehnologijom, s visokokvalitetnim materijalima i kompaktnim dizajnom.

Mjerač tlaka i tlačna sklopka integrirani su u dizajn, s jasnom namjerom uštede prostora. Slana voda, korozivna ili lako zapaljive tvari i hrana ne smiju se ispumpavati.

Kao dodatna oprema za GARDENA Comfort 5000/5 eco pumpu možete pribaviti zaobljene gumene noge koje omogućuju pumpi tiši rad. Maks. tlak / podizanje visina: 5 bar / 50 m. Priključni navoj: 33,3 mm (G1).

 

Sigurna i praktična

Neograničene mogućnosti Eco načina rada štede i do 15% energije u odnosu na normalan rad.

 

Spremnik 5 godina bez održavanja

Bez potrebe mijenjanja membrana i bez dodavanja zraka.

 

Integrirani zaštita od rada na suho s upozoravajućim svjetlom

Crpka se automatski isključi ako se, na primjer: ne može izvući tekućina iz bunara ili iz spremnika. Automatsko sigurnosno isključivanje: Sprječava pumpu od pregrijavanja i nanošenja štete.

 

Jednostavno puštanje u pogon

Automatski sigurnosni ventil osigurava optimalno usisavanje i početni rad, bez ikakvih problema. Lako se uključi i isključiti pomoću višenamjenskog prekidača. Mogućnost odabira ručnog ili automatskog rada.

 

Čak i učinkovitija – mogućnost povezivanja do 3 uređaja

S tlačne strane, moguće je istovremeno spojiti više uređaja.

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1755-20
Nominalna snaga   1100 W
Najveća potisna količina   4500 l/h
Najveća potisna visina / tlak   50 m / 5,0 bar
Najveća usisna visina   8 m
Primjena  za automatsko korištenje pogonske vode u kući i u vrtu

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kućna pumpa za vodu GARDENA Comfort 5000/5 eco (1755-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest