Kućna pumpa za vodu Classic 3000/4 eco GARDENA (1753-20)

Korištenje jedinice GARDENA Classic 3000/4 eco sa snagom od 650 W i maksimalnom potisnom količinom od 2.800 l / h, možete uštedjeti energiju. 

Distribuira kišnicu, primjerice iz bačvi za kišu, bunara ili cisterne, potpuno automatski u vašoj kući i vrtu.

Ako se pumpa zagrije zbog prekida protoka tekućine, automatsko sigurnosno isključivanje osigurava zaštitu od termičkog preopterećenja.

Nadalje, prekidač termičkog preopterećenja nadgleda kontinuirani rad, bez kvarova motora koji ne zahtjeva održavanje.

Manometar i tlačna sklopka integrirani su u dizajn koji štedi prostor.

 

 

1.695,34kn s PDV-om

Samo 2 komada na zalihi

Usporedi

Oznake: ,,

Opis

Korištenje jedinice GARDENA Classic 3000/4 eco sa snagom od 650 W i maksimalnom potisnom količinom od 2.800 l / h, možete uštedjeti energiju. Na primjer, možete koristiti vodu iz spremnika tlaka za ispiranje WC-a, svoje perilice i navodnjavanje vašeg vrta.

Ovisno o zahtjevima vode, jedinica spremnika tlaka automatski se uključuje i isključuje, tako da se iznimno povoljno koristi. Beskonačno prilagodljivi eco način također štedi do 15% energije u usporedbi s normalnim radom. Na taj način dodatno štedi i pogodna je za okoliš.

Prikladno: spremnik velikog volumena od 24 l, koji je ne treba održavati 5 godina. Za to vrijeme membrana ne mora biti zamijenjena, a zrak ne treba ponovno puniti. GARDENA Classic tlačni spremnik serijski je opremljen integriranim predfiltrom koji štiti pumpa od prljavštine i pijeska, kao i odstranjivač povratnog toka, što znači da se lako može staviti u pogon. Veliki otvor za punjenje i ventil za odzračivanje osiguravaju brz i jednostavn početak rada. Prije prvog smrzavanja, jednostavno ispustite crpku pomoću vijka za pražnjenje.

Jedinica tlačnog spremnika uvjerava kupce kroz svoju dobro projektiranu tehnologiju, vrhunske materijale i kompaktan dizajn koji štedi prostor. Kao dodatnu opremu, gumeni nosači na opruzi dostupni su u GARDENA servisu, koji omogućuju da tlačni spremnik radi još tiše.

Crpke GARDENA nisu prikladne za crpljenje morske vode, agresivnih ili lako zapaljivih sredstava ili hrane

 

Štedi energiju

Beskonačno prilagodljivi eco način štedi do 15% energije u usporedbi s normalnim radom.

 

Automatsko sigurnosno isključivanje

Ako se pumpa zagrije, neće se oštetiti.

 

Spremnik – 5 godina bez održavanja

Nema zamjenske membrane, nema punjenja zraka.

 

Jednostavna i brza instalacija

Predfiltri i povratni ventili serijski su integrirani kao posebne značajke. Pouzdana, inteligentna tehnologija štedi troškove i olakšava instalaciju.

 

Kompaktan i štedi prostor

Manometar i tlačna sklopka integrirani su u dizajn kako bi se uštedio prostor. Time je jedinica tlačnog spremnika vrlo kompaktna i zahtijeva mali prostor na mjestu ugradnje.

 

 

Tehničke značajke:

 

Broj artikla   1753-20
Nominalna snaga   650 W
Najveća potisna količina   2800 l/h
Najveća potisna visina / tlak   40 m / 4,0 bar
Najveća usisna visina   8 m
Primjena  za automatsko korištenje pogonske vode u kući i vrtu

Priručnici i dokumentacija

U odjeljku Korisnički priručnik i dokumentacija potražite i preuzmite korisničke priručnike i ostalu dokumentaciju tvrtke GARDENA.

Korisnički priručnik

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Kućna pumpa za vodu Classic 3000/4 eco GARDENA (1753-20)”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest