Magnetni komarnik za vrata

Verdelook logo

Magnetni komarnik za vrata stvara savršeni štit na ulazu, mjesto vrata, koji vas štiti od komaraca kao i drugih insekata koji bi mogli ući u vaš dom.

Magnetni komarnik za vrata dostupan je u dvije veličine i tri boje.

Od 39,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Ljetna sezona je ono doba godine kada možete ostaviti prozore i vrata otvorena za protok svježeg zraka, uživajući u toplim vremenima i sunčevoj svjetlosti. Kako bi mogli uživati bez suvišnih smetnji, magnetni komarnik za vrata štiti od napornih insekata.

Ne dopustite da nepozvani neugodni gosti unište savršenu atmosferu! Mrežice protiv komaraca čine savršeni štit na ulazu, mjesto vrata, koji vas štiti od komaraca kao i drugih insekata koji bi mogli ući u vaš dom.

Primjenjuje se na okvire pomoću dvostranog čička koji je uključen u opskrbu. Magneti raspoređeni duž unutarnjeg ruba omogućuju potpuno zatvaranje nakon prolaska.

Visokokvalitetni materijali i ekološka rješenja savršeno su kombinirani u magnetnom komarniku za vrata.

Pronađite rješenje koje najbolje odgovara vašim potrebama, odabir između klasičnih vertikalnih i vodoravnih valjkastih komarnika, ekonomičnih i praktičnih varijanti s magnetima, širokim rasponom mreža za komarce ili proizvodima od čičak materijala.

Savršenom kombinacijom kvalitete materijala i jednostavnog korištenja (postavljanja/uklanjanja) rolo komarnika, možemo ih svrstati pod “uradi sam” kategoriju.

Magnetni komarnik za vrata dostupan je u dvije veličine i tri boje.

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški brojevi:  528/37 | 528/43
Material:  poliestar
Boje:  bijela | siva
 Dimenzije (cm):  120 x 240

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Magnetni komarnik za vrata”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest