Komarnik na čičak za vrata

Verdelook logo

Komarnik na čičak za vrata. Dimenzije (2x) 75×250 cm. U dvije boje: bijela i crna.

Uputstva: Samoljepljiva čičak traka se postavlja na okvir vratiju. Pletivo za komarnik se može kratiti i oblikovati na željene dimenzije te se zatim spaja na prethodno postavljenu čičak traku na rubu vratiju Po potrebi komarnik se može skidati. Verzija komarnika za vrata sastavljena od dvije mreže kako bi se spriječilo ometanje prolaza.

3,63 (27,35 kn)

Oznake:

Opis

Praktični, svestrani komarnik od poliestera pogodan za sve vrste vratiju. Odnosi se na komarnike koji koriste ljepljivu traku s čičkom koja se učvršćuje duž perimetra samog okvira. Verzija komarnika za vrata sastavljena od dvije mreže kako bi se spriječilo ometanje prolaza. Gusta, čvrsta mreža može se lako rezati na željenu veličinu, a dostupna je u bijeloj ili crnoj boji. Pakirano u kartonskoj kutiji.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Komarnik na čičak za vrata”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..