Komarnik na čičak za prozor

Verdelook logo

Komarnik na čičak za prozor. U dvije dimenzije 150×130 cm i 150x180cm. U dvije boje: bijela i crna.

Uputstva: Samoljepljiva čičak traka se postavlja na okvir prozora. Pletivo za komarnik se može kratiti i oblikovati na željene dimenzije te se zatim spaja na prethodno postavljenu čičak traku na rubu prozora. Po potrebi komarnik se može skidati.

Od 2,36 (17,78 kn)

Oznake:

Opis

Praktični, svestrani komarnik od poliestera pogodan za sve vrste prozora. Odnosi se na komarnike koji koriste ljepljivu traku s čičkom koja se učvršćuje duž perimetra samog okvira. Gusta, čvrsta mreža može se lako rezati na željenu veličinu, a dostupna je u bijeloj ili crnoj boji. Pakirano u kartonskoj kutiji.

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Komarnik na čičak za prozor”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..