-1,84 (13,86 kn)

Rešetkasta ograda za vrt od plastike

Verdelook logo

Rešetkasta ograda za vrt od plastike je proširiva rešetka idealna za uređenje zidova, balkona ili terasa a funkcija joj je olakšavanje rasta biljaka.

Rešetkasta ograda izrađena je od plastičnih letvica dimenzije 22×6 mm, a koje su međusobno spojene i povezane s metalnim zakovicama. Raspoložive su u dvije boje – zelenoj i bijeloj.

Od 5,74 (43,25 kn)5,17 (38,95 kn)

Oznake:

Opis

Ova proširiva rešetka ograda za vrt od plastike može se koristiti na otvorenom a ima širok raspon funkcija, kao npe. rešetka na kojoj rastu biljke penjačice, držanje kućnih ljubimica na otvorenom, ili jednostavno kao sloj privatnosti na koji se mogu prikvačiti ili privezati vrtne ograde i umjetne ograde.

Rešetkasta ograda za vrt od plastike dolazi u različitim dimenzijama i dvije boje koje su navedene ispod u tablici sa specigfikacijama. Rešetkasta ograda izrađena je od plastičnih letvica dimenzija 22×6 mm, ova visokokvalitetna ograda je savršena za biljke penjačice.

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  803 | 803/1 |803/2 |803/6 |803/3 | 803/4 | 803/5 | 803/7
Material:  Plastika
Boja:  bijela, zelena
 Dimenzije (V x D)(cm): 100×100 cm | 100×200 cm | 100×300 cm | 160×200 cm

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Rešetkasta ograda za vrt od plastike”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..