-0,88 (6,63 kn)

Ubadajuća drvena ograda Vampir luk

SKU: 47033Verdelook logo

Ubadajuća drvena ograda Vampir luk izrađena je od impregniranog drva.

Dekorativna i funkcionalna je.

Najniža cijena zadnjih 30 dana: 8,77 (66,08 kn) s PDV-om
Snižena cijena: 7,89 (59,45 kn) s PDV-om

Na zalihi

Oznake:

Opis

Mala ubadajuća drvena ograda Vampir luk izrađena je od impregniranog drva. Možete je iskoristiti za odjeljivanje u vrtu (npr. odvojiti cvjetni vrt od ostatka) ili da date do znanja gdje vrt počinje.

U slučaju da bilje još nije niklo, obznanjuje da se u ograđenom prostoru ne smije gaziti.

Osim uloge u vrtu, može se koristiti i kao mala dekorativna ograda okućnice.

 

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:  622/20
Material:  impregnirano drvo
Boja:  prirodna boja drveta
 Dimenzije (cm):  55 x 30/15

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Ubadajuća drvena ograda Vampir luk”

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..


**Surađujemo s MBE dostavnom službom koja prema veličini paketa i mjestu dostave sortira i odabire najprikladnijeg kurira za dostavu (manji paketi najčešće dostavljeni GLS ili HP službom, veći Lagemax i sl.). Cijena dostave je 50,00kn za sve narudžbe unutar Hrvatske ispod 800,00kn, dok je za veće narudžbe dostava besplatna (Cijenu dostave za vangabaritnu i paletnu robu definiramo po upitu). Rok dostave je 3-5 radnih dana po vidljivoj uplati/obrađenoj narudžbi, ukoliko imamo robu na zalihi. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..