Vrtna ograda Double

Verdelook logo

Vrtna ograda Double je osmišljena za ograđivanje i zaštitu područja za grmlje ili cvijeća u vašem vrtu, dvorištu ili okućnici. Može se također koristiti za ograđivanje puta ili prilaza.

PVC vrtna ograda Double također se može koristiti kao sjenilo u dvorištu ili ograda koja će vas štititi od vjetra. PVC vrtna ograda daje lijep vizualni utisak gdje god da je stavite.

Od 175,00kn

Očisti
Usporedi

Oznake: ,

Opis

Vrtna ograda Double izrađena je od izdržljivog PVC-a otpornog na vremenske uvjete, a uz to jednostavna je za održavanje i čišćenje.

Ova PVC vrtna ograda lagana je težinom i vrlo je fleksibilna. Double PVC ogradu vrlo jednostavno možete izrezati na željenu duljinu ili visinu te je zatim povezati s vezicama ili žicama na svoj balkon, terasu ili vrtu.

Ograda izrađena od dvostrukih plastičnih letvica širokih 20mm povezanih tankom poliesterskom žicom. Vrlo prirodan izgled, izrazito duže trajanje.

Vrtna ograda Double stabilizirana je i otporna je na UV zrake,  može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt, a najviše se koristi kao ograda za balkone u gradovima ili kao dodatno ukrašavanje vanjskih baldehina. Izgledom je ova vrtna ograda najsličnija ogradi od trske.

Dostupna u dvije boje: prirodno smeđa i zelena.

 

 

Tehnički podaci

 

Boja:  Prirodno smeđa |  Zelena
Kataloški brojevi:  612/3 | 612/4 | 612/5 | 612 | 612/1 | 612/2
Dimenzije (m) v x d:  1 x 3 | 1,5 x 3 | 2 x 3
Širina letvice:  20 mm
Materijal:  PVC, Plastika 100%

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtna ograda Double”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest