Umjetna ograda fotinija – Redplast

Verdelook logo

Umjetna ograda fotinija sa zeleno-crvenim listovima može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt.

Najviše se ipak koristi kao ograda za balkone u gradovima ili kao dodatno ukrašavanje vanjskih baldehina.

284,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Umjetna ograda fotinija sa zeleno-crvenim listovima može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt. Najviše se ipak koristi kao ograda za balkone u gradovima ili kao dodatno ukrašavanje vanjskih baldehina.

Vanjska umjetna ograda fotinija će Vam dugoročno poslužiti zahvaljujući izradi od PVC-a koji je otporan na UV zrake. Jednostavno je možete izrezati u duljinu ili visinu po željenim dimenzijama i povezati je s vezicama ili žicama na balkonu, terasi ili vrtu.

Listovi su izrađeni od UV stabiliziranog PVC-a i sigurno pričvršćeni na plastičnu podlogu. Vrlo ugodan estetski izgled, ne privlači insekte i nudi dobru pokrivenost.

Sempreverde Redplast – umjetna ograda fotinija je vrlo gusta i neprozirana, posebno pogodna za pozicioniranje na ogradu. Nije potrebno održavanje, a može se oprati vodom.

 

 

Tehnički podaci

Kataloški broj:  790/38
Material: Plastika
Boja: Zelena i crvena
Dimenzije (v x d): 1m x 1m
Materijal ograde: Plastika
Tkanina: Poliester: 100%

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Umjetna ograda fotinija – Redplast”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest