Vrtna ograda Wall-Y

Verdelook logo

Ograda Wall-Y su ploče modularnog sustava polikarbonata koje možete postaviti kao zaštitu na balkonu ili postaviti kao pregradu u vrtu.

Komplet sadrži dvije ploče od 105×90 cm i kompletan je s profilima i svim komponentama za pričvršćivanje.

318,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake:

Opis

Vrtna ograda Wall-Y su ploče modularnog sustava polikarbonata koje možete postaviti kao zaštitu na balkonu ili postaviti kao pregradu u vrtu.

Polukarbonatne ploče sa zrakopraznim prostorima mogu se pričvrstiti na bilo koju vrstu ograde pomoću inovativnih kukica za pričvršćivanje (držača) koje dolaze u pakiranju. Paneli su međusobno spojeni s “H” profilima koji su također  uključeni u opskrbu.

Zahvaljujući Wall-Y ogradi, možete bolje iskoristiti bilo koji balkon, zaštititi svoj prostor od znatiželjnih očiju, a također je prikladan za male kućne ljubimce. Ploče se mogu jednostavno rezati na željenu veličinu i beskonačno produljiti kombiniranjem s više setova.

Za razliku od zajedničkih ploča, cerada i tkanina, polikarbonatne ploče ne privlače insekte i otporne su sidrenju prašine i prljavštine.

Komplet sadrži dvije ploče od 105×90 cm i kompletan je s profilima i svim komponentama za pričvršćivanje.

Lagana je, praktična i dobro podnosi vremenske utjecaje. Osim kao vrtna ograda, može se postaviti i na balkonsku ogradu ili kao pregrada.

Jednostavno se čisti, samo upotrijebite spužvu natopljenu vodom kako biste je oprali.

NAPOMENA: nije zaštitna barijera.

 

 

Tehnički podaci

 

Kataloški broj:   821/97
Materijal:  polikarbonat
Boja:  prozirna
 Dimenzije (cm):  107 x 95 x 2

 

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Vrtna ograda Wall-Y”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest