Umjetna ograda od Poliratana

Međimurka BS - centar alata logo

Umjetna ograda od Poliratana je ograda pletena od traka različitih boja i tipova pletenja. Ovu umjetnu ogradu od poliestera imitacije ratana (vrsta palme) vrlo lako se postavlja te ju je moguće prepraviti i rezati u skladu s Vašim individualnim potrebama.

Umjetna ograda izrađena je od izuzetno izdržljiva i otporna materijala na različite vremenske uvjete, kao što su: vlaga, prljavština, mraz, snijeg, kiša i UV zračenje. Standardna dužina ograde je 1m x 1m.

Umjetna ograda od poliratana (Polyrattan) ima široku paletu primjene: zaslon za vaš balkon, balustrade (ograda stubišta, balkona, galerije, terase), ograđivanje terase, ali i za ograde.

124,50kn

Očisti
Usporedi

Oznake:

Opis

Umjetna ograda od Poliratana je vrlo popularan oblik umjetne ograde koja se lako postavlja i služi kao barijera na Vašim balkonima i jednostavnim ogradama.

Ratan ograda izrađena je od polietilena – metriala koji se u industriji koristi prilikom pakiranja hrane i boja.

Pletivo same ograde je termički zavareno po cijeloj površini što omogućuje izrezivanje ograde sa škarama na željene oblike, a sama ratana ograda je izrazito fleksibilna te se bez teškoća može prilagođavati zaobljenim i kružnim podlogama.

Umjetna ograda od poliratana (Rattan ograda) može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt, a najviše se koristi kao ograda za balkone.

 

Način montiranja:

Način montiranja umjetne ograde od poliratena

 

Dodatne informacije

 

Težina  1.1 do 1.4 kg
Dimenzije (v x š)  1m x 1m
Boja  RD01, RD02, RD03, RD04, RD06, RD08, RD12, RD13

 

Upute

Preuzmite upute za postavljanje.

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest