fbpx

Umjetna ograda jasmin

Verdelook logo

Umjetna ograda jasmin s listovima jasmina i bijelim cvjetovima može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt.

Najviše se ipak koristi kao ograda za balkone u gradovima ili kao dodatno ukrašavanje vanjskih baldehina.

Napomena: Proizvod izašao iz asortimana i dostupan je do isteka zaliha.

368,00kn s PDV-om

Na zalihi

Usporedi

Oznake: ,

Opis

Umjetna ograda jasmin s listovima jasmina i bijelim cvjetovima može se postaviti i primjeniti kao ograda za dvorište, ograda za terase ili pak kao ograda za vrt. Najviše se ipak koristi kao ograda za balkone u gradovima ili kao dodatno ukrašavanje vanjskih baldehina.

Vanjska umjetna ograda jasmin će Vam dugoročno poslužiti zahvaljujući izradi od PVC-a koji je otporan na UV zrake. Jednostavno je možete izrezati u duljinu ili visinu po željenim dimenzijama i povezati je s vezicama ili žicama na balkonu, terasi ili vrtu.

Listovi su izrađeni od poliestera i sigurno pričvršćeni na plastičnu podlogu. Vrlo ugodan estetski izgled, ne zahtijeva održavanje, ne privlači insekte i nudi dobru pokrivenost.

 

 

Tehnički podaci

Kataloški broj:  790/97
Material: Plastika
Boja: Zelena i bijela
Dimenzije (v x d): 1m x 3m
Materijal ograde: Plastika
Tkanina: Poliester: 100%

Reviews (0)

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Umjetna ograda jasmin”

Vremenski rok je potrošen. Ponovno unesite CAPTCHA vrijednost.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

There are no reviews yet.

*Međimurka BS d.o.o. nastoji što točnije prikazati karakteristike i slike proizvoda koji su predstavljeni u našoj web trgovini. Informacije su postavljene u najboljoj namjeri, ali ne isključujemo mogućnost pogreške i zbog toga ne možemo jamčiti apsolutnu točnost podataka. Za sva eventualna pitanja o proizvodima, molimo Vas, kontaktirajte nas na info@medjimurka-bs.hr ili u Vama najbližoj poslovnici Međimurka BS d.o.o..

Pin It on Pinterest